Continue investeringen in eDOCS producten leveren strategische roadmap op voor document en legal content management

Hoofddorp – 17 februari 2011 – OpenText Corporation (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC) kondigt de beschikbaarheid aan van OpenText eDOCS DM 5.3, een belangrijke upgrade van het eDOCS productportfolio die de total cost of ownership verlaagt en de individuele gebruikerservaring vergroot. De nieuwe versie van eDOCS beschikt tevens over een nauwe integratie met OpenText ECM Suite 2010 voor klanten die behoefte hebben aan schaalbaarheid binnen grote bedrijfsbrede implementaties.

eDOCS is een aanvulling op het OpenText productportfolio en wordt veel gebruikt door advocatenkantoren, overheidsinstanties en andere sectoren om het opslaan, ordenen en terugvinden van informatie minder complex en tijdrovend te maken. Het uitgebreide platform en de structurele updates in de nieuwe eDOCS DM leggen de basis voor de volgende grote release, die gepland staat voor 2012.

“Zoals deze laatste release aantoont, blijft OpenText inspelen op de wensen van eDOCS-klanten door upgrades en verbeteringen te realiseren, zoals lagere onderhoudskosten en verbeterde gebruikersproductiviteit”, stelt Todd Partridge, Vice President en General Manager eDOCS en Legal Solutions bij OpenText. “We blijven eDOCS als een krachtige oplossing zien, doordat klanten het als een strategisch middel inzetten voor het beheer van hun documenten en juridische content. Met deze nieuwe release profiteren zij zowel nu als in de toekomst van de oplossing.”

Om kosten te verlagen, ondersteunt eDOCS DM 5.3 op afstand bedienbare implementatietools, wat het implementeren van eDOCS binnen gebruikersgroepen minder arbeidsintensief maakt. Snelle systeemimplementaties zijn mogelijk zonder de werkplek zelf te bezoeken. Systeemonderhoud is vereenvoudigd met behulp van Web en Microsoft Windows hulpprogramma’s die zowel centraal als decentraal systeembeheer ondersteunen.

Nu eDOCS beschikt over ondersteuning voor Microsoft Office 2010, is minimale tijdinspanning nodig om het document- en records managementsysteem te leren, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Om de verschillende manieren van werken te faciliteren, geeft eDOCS DM gebruikers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze hun eigen eDOCS ribbon te creëren vanuit Microsoft Office 2010 applicaties.

Voor zeer grote bedrijfsbrede implementaties, bevat eDOCS updates en integraties waardoor klanten de OpenText ECM Suite 2010 kunnen gebruiken voor uitgebreide bibliotheek- en archiveringsmogelijkheden. Dit helpt bij het verminderen van informatie-eilandjes, het verbeteren van informatieontsluitingen en het verlagen van de kosten voor opslag en infrastructuur. Sinds 2011 kunnen eDOCS klanten ook gebruikmaken van de OpenText social media applicaties om organisatorische effectiviteit een positieve impuls te geven.

“Document Management met OpenText eDOCS wordt steeds belangrijker voor onze organisatie en biedt ons een consistente, betrouwbare, traceerbare en veilige kennisbron”, zegt Brook Lee, Chief Information Officer bij Fox Rothschild LLP, een fullservice advocatenkantoor met meer dan 500 advocaten en 16 kantoren in de Verenigde Staten. “We zijn erg tevreden over de prestaties van eDOCS binnen ons kantoor en kijken uit naar de upgrade naar de nieuwe versie in de nabije toekomst. We hebben er alle vertrouwen in dat OpenText blijft investeren in ‘state of the art’ content management oplossingen voor de juridische sector.”

eDOCS DM 5.3 is nu beschikbaar. Kijk voor mee informatie op http://www.opentext.com/go-edocs-dm

Over OpenText

OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico’s, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Rate this post

Print Friendly