Purmerend – 18 februari 2011 – RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen en Europees distributeur van Digitech Systems, introduceert tijdens CeBIT 2011 DataSilo van Digitech Systems. DataSilo is de Europese variant van ImageSilo, een volwaardige ECM-toepassing en SaaS-archief in the Cloud en wordt gehosted in datacenters die voldoen aan de hoogste standaard in de industrie.

Met het aanbod van DataSilo powered door PaperVision Enterprise kunnen klanten van RaamProducts deze oplossing inzetten als hosted archiveringsomgeving. De applicatie is de Europese variant van ImageSilo en gebruikers kunnen images en documenten opslaan in het door hun gewenste land in Europa conform de Europeese en locale wet- en regelgeving. Bovendien zijn o.a. datumformaten, valuta en talen geheel aangepast op Europees gebruik.

ImageSilo is in de VS meer dan 12 jaar opperationeel en heeft zich bewezen als degelijk betrouwbare oplossing met tienduizenden gebruikers dagelijks. De applicatie biedt 24/7 directe online toegang tot opgeslagen informatie zonder extra investeringen in hardware, software of IT-personeel. Deze beveiligde en in de praktijk getoetste dienst van Digitech Systems maakt outsourcing van Enterprise Content Management (ECM) direct mogelijk. Het verbetert de bedrijfsprocessen en de service aan klanten met directe en online toegang tot de informatie. IT-afdelingen kunnen de groeiende hoeveelheid gegevens eenvoudiger beheren dankzij de schaalbare en onderhoudsvrije toepassing die DataSilo is. Er zijn geen investeringen, maar maandelijks kosten naar gebruik.

“DataSilo van Digitech Systems is een volwaardig ECM-pakket. De archivering van e-mail en de integratie met Microsoft Office en SharePoint worden binnen dit pakket standaard geleverd”, aldus Lion Tokkie, directeur van RaamProducts. “Tevens wordt tegelijkertijd CaptureSilo geannonceerd, waardoor elk scandevice – die naar e-mail of bestandslocatie kan scannen- een SaaS-invoerstation wordt voor het digitale archief en in het bijzonder DataSilo, CaptureSilo is de proffesionele cloudoplossing voor decentraal en centraal scannen en het automatisch voeden van elke willekeurige bedrijfsapplicatie waarbij in het bijzonder Microsoft SharePoint.”

Tokkie vervolgt: “Het grote voordeel van ECM in de SaaS is dat dit de mogelijkheid biedt om kosten naar gebruik per maand de betalen. Bovendien hoeven geen investeringen te worden gedaan in beheer, back-up, storage en infrastructuur, waardoor de klant enorm kan groeien. Voor DataSilo geldt: vandaag besteld, is morgen operationeel.”

RaamProducts is tijdens CeBIT 2011 te vinden op de Inotec-stand in Hall 3 / Booth G30.

Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.

RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de Europees distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen. Meer informatie: http://www.raamproducts.com

Rate this post

Print Friendly