Printjob in Hoogeveen heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuwe Océ ColorWave 600. ‘De voornaamste reden voor deze investering is uitbreiding van onze capaciteit’, zegt René Jonkman die, samen met zijn broer Wilko, Printjob runt.

‘Belangrijke winstpunten van onze nieuwe grootformaat printer zijn de snelheid van de machine en de verbluffend goede afdrukkwaliteit. Wij zetten de ColorWave in voor bouwtekeningen en technische documentatie in zwart en kleurenposters. Denk bijvoorbeeld aan winkelposters, aankondigingen in bioscopen, theaters en affiches die in horecagelegenheden worden opgehangen. Die posters hebben veelal een kortere levensduur. Als het om posters met een langduriger karakter, kleurechtheid en/of fotoafdrukken gaat, gebruiken wij onze inkjetprinter. Maar nu al weten wij dat we aan onze ColorWave veel plezier gaan beleven. We hebben er nu al volop werk voor. Met de ColorWave hebben we als het ware één printer voor grootformaat afdrukken in zwart en in full color. Een groot voordeel is dat de afdrukken, op normaal papier, gelijk droog en voor gebruik gereed zijn. Daardoor kunnen wij dit werk in kortere tijd realiseren en dat telt mee. Waar we ook naar gekeken hebben is ons milieu. We hechten hier aan een gezond werkklimaat. De milieubelasting van de ColorWave printer is minimaal. Het totale systeem, printer en toner, produceert geen ongezonde ozonuitstoot en schadelijke geuren. De afvalproductie is minimaal, vrij van giftige stoffen en probleemloos verwerkbaar. Dus ook met het oog op ons milieu zien wij de aanschaf van onze Océ ColorWave als een gezonde investering’.

Over Printjob

Bijna 10 jaar geleden startten de broers René en Wilko Jonkman met Printjob, een full service organisatie voor grafische dienstverlening. Dat deden zij in het Drentsche Tiendeveen in de schuur achter het ouderlijk huis. Vandaar werd de markt voor druk- en kopieerwerk en grootformaat bouwtekeningen en kleurenplots in en om Hoogeveen bewerkt. Twee jaar geleden verhuisde Printjob naar Hoogeveen zelf. Daar werd een gloednieuw pand aan de A.G. Bellstraat op het bedrijvenpark De Wieken betrokken. De bedrijfsruimte werd door de verhuizing drie keer zo groot. Dat was nodig en dat creëert alle mogelijkheden om verder te groeien als een allround digitale en offsetdrukkerij. Meer informatie: [www.printjob.nl]


Rate this post

Print Friendly