DEN HAAG, 21 FEBRUARI 2011 – TNT Post heeft afgelopen vrijdag een overeenkomst getekend voor de aanschaf van twee nieuwe hoogwaardige full color inkjet printsystemen: de Océ ColorStream 3500 in een twin-opstelling en de Océ JetStream 2200. Billing & Document Solutions (BDS) van TNT Post is de eerste partij in Nederland die de ColorStream 3500 aanschaft in een twin-opstelling en breidt daarmee haar printmogelijkheden voor klanten aanzienlijk uit. De JetStream 2200 wordt gekocht door TNT Post Italië.

BDS zet zich in voor een efficiëntere verwerking van financiële documenten zoals facturen, orders, pakbonnen, polissen of loonstroken. De aanschaf van de innovatieve printer maakt het nog makkelijker om grote volumes snel en eenvoudig full color dubbelzijdig te printen. De Océ ColorStream 3500 print meer dan 1.000 A4 afbeeldingen per minuut en heeft een printsnelheid van 75 meter per minuut.

“Eindelijk is er een apparaat op de markt dat voldoet aan onze verwachtingen”, aldus Sipke Spoelstra, directeur van Billing & Document Solutions, “we hebben bewust gewacht met een investering in de techniek totdat we er zeker van waren dat we een apparaat zouden aanschaffen dat helemaal voldoet aan onze verwachtingen. De lat lag hoog maar dit printsysteem maakt de verwachtingen waar. De kwaliteit is zeer goed en dubbelzijdig full color printen wordt hiermee een hele betaalbare printoptie met nieuwe mogelijkheden voor onze klanten”.

Rate this post

Print Friendly