VRS Elite, de nieuwste versie van VRS (Virtual ReScan) is onlangs uitgebracht. In deze versie zit, naast de bekende functionaliteiten uit VRS Professional, een aantal nieuwe functionaliteiten. DDinformatica heeft ter introductie van deze software drie actiebundels samengesteld inclusief een Canon scanner, VRS Elite en één dag optimalisatie op locatie.

Virtual ReScan

Met Virtual ReScan (VRS) worden papieren documenten na het scannen extra nauwkeurig verwerkt. Hierbij wordt de originele scan “schoongemaakt” van vuil en ruis. Hierdoor ontstaat er een duidelijker contrast tussen tekst en achtergrond waardoor de leesbaarheid verbeterd. De software zorgt voor een optimaal scanresultaat, waardoor ook de resultaten van OCR en ICR herkentechnieken sterk verbeteren.

Nieuw in VRS Elite

In VRS Elite is een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Naast het verbeteren van de leesbaarheid van gescande documenten worden er nu ook automatische scannerprofielen toegepast op basis van documentkarakteristieken. De software kan worden gedistribueerd en geïnstalleerd vanaf een centrale server. Ook licenties zijn eenvoudig te beheren en te distribueren vanaf een centrale locatie, waardoor geen licentie per documentscanner geïnstalleerd hoeft te worden. Tevens kunnen storingen direct worden opgelost doordat de conditie van iedere scanner centraal wordt gemonitord.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over VRS Elite of de verschillende actiebundels van DDinformatica? Neem dan contact op via tel: 023 – 5672013 of e-mail s.visser@ddinformatica.nl.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Rate this post

Print Friendly