BCT uit Amstenrade, aanbieder van oplossingen voor document management, workflow en enterprise content management, lanceert tijdens de CeBIT, die van 3 tot en met 5 maart in Hannover wordt gehouden, de IDT-ScanSuite versie 2.1. Als basis voor de IDT-ScanSuite wordt de Kodak ScanStation software IDT-ScanClient gebruikt, die door Kodak gecertificeerd is. De IDT-ScanSuite kan via het XML-formaat de gegevens aan vrijwel elk databaseplatform leveren.

De IDT-ScanSuite 2.1 is een echte distributed capture solution. Dit wil zeggen dat de scanners in een organisatie vanuit één centrale plek kunnen worden onderhouden en ingericht. Het centraal beheer van decentrale scanners kan daardoor daadwerkelijk worden ingevoerd. De zeer gebruiksvriendelijke user-interface kan via de IDT-ScanSuite helemaal op maat gemaakt worden. De userinterface kan niet alleen aan de corporate identity van een organisatie aangepast worden, maar ook helemaal door de organisatie zelf worden ingericht en voorzien van verschillende taalinterfaces. De Kodak-scanners hebben een touchscreen bediening, die centraal wordt gedefinieerd, zodat alle scanners in de hele organisaties een uniforme bediening hebben, waardoor de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd wordt. De software-uitrol van de scanners kan via een webbased interface of met behulp van een USB-stick plaatsvinden. Ook remote support is via een webbased interface mogelijk.

De IDT-ScanSuite kan via het XML-formaat gegevens leveren aan vrijwel ieder databaseplatform. Een integratie met SharePoint 2010 is eveneens gerealiseerd. De autorisatie van gebruikers kan via LDAP met Windows Active Directory of Novell NDS worden geïntegreerd. De IDT-ScanSuite kan zodanig geconfigureerd worden, dat de gebruiker met één simpele actie documenten kan scannen en direct via een Secure FTP-verbinding naar een gedefinieerd adres kan versturen. Via e-mail notificatie kan de beheerder op de hoogte worden gebracht van fouten in de decentrale verwerking, terwijl de decentrale gebruiker een e-mail notificatie van de bezorging van gescande documenten kan ontvangen. IDT ScanSuite heeft een zeer hoge mate van flexibiliteit in support, deployment en verbindingsmogelijkheden.

BCT is tijdens de Cebit o.a. te vinden in hal 3, stand E30 (Kodak stand).

Rate this post

Print Friendly