Meerssen/Louvain-la-Neuve, 15 februari 2011 – I.R.I.S. kondigt de integratie aan van de technologieën en geavanceerde mogelijkheden voor het scannen en verwerken van I.R.I.S. in het uniFLOW 5.0-platform. I.R.I.S. doet dat samen met NT-ware, een Duits softwarebedrijf dat het eenvormig kantoorbeheerplatform uniFLOW heeft ontwikkeld. uniFLOW V5 werd al op verschillende klantlocaties geïmplementeerd. I.R.I.S. is gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), inhoudsbeheer voor ondernemingen (ECM) en complexe infrastructuur voor de informatie- en communicatietechnologie (ICT).

In de afdrukwereld van vandaag worden digitale kopieerapparaten niet langer verkocht als alleenstaande hardware, maar samen met een complete softwareoplossing. Hierbij is het doel bedrijven efficiënte, veilige en voordelige communicatiemiddelen te bieden.

NT-ware is een innovatief technologiebedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en ondersteunen van oplossingen voor het behandelen van afdrukken en documenten. UniFLOW, de eenvormige kantoorplatformoplossing voor het afdrukken en scannen van NT-ware, helpt organisaties bij het beheren van hun afdrukverwante kosten, het verhogen van de productiviteit van de werknemers op kantoor en het bereiken van een nieuw niveau van documentbeveiliging.

uniFLOW V5 verbetert de efficiëntie van bedrijven door hen een platform te bieden voor input/outputbeheeroplossingen waarmee een nauwe integratie van de informatiewerkstromen in de bedrijfsprocessen van de bedrijven mogelijk is. uniFLOW V5 biedt bijzonder sterke voordelen voor professionele gebruikers:

1. Eén platform voor input/outputbeheer (= voor het scannen, kopiëren, faxen en afdrukken van documenten). Klanten kunnen kosten besparen door slechts één gecombineerde oplossing te installeren en te ondersteunen. Door de uitzonderlijke modulaire architectuur van uniFLOW hoeft de klant alleen te kopen wat hij nodig heeft en kan hij modules toevoegen zodra ze vereist zijn.

2. De nieuwe geavanceerde scanmodule van uniFLOW biedt talrijke mogelijkheden voor de documentverwerking (scannen, splitsen, indexeren, iHQC™-compressie, meertalige OCR, enz.) en maakt het mogelijk aangepaste scanworkflows te ontwerpen.

3. Koppelingen voor een gemakkelijke verbinding met de geavanceerde IDR-oplossingen van I.R.I.S. voor de digitale postkamer, de documentclassificatie, het lezen van facturen en formulieren, enz. en koppelingen naar oplossingen voor documentbeheer (Sharepoint, Therefore) of aangepaste koppelingen met ECM-oplossingen (Enterprise Content Management).

4. De iWSAM Secure Audit Management-module van uniFLOW V5 biedt unieke functies voor de tracering en beveiliging die de kracht van de OCR- en compressietechnologieën van I.R.I.S. benadrukken.

Karsten Huster, President en CTO, NT-ware:

“Wij hebben daadwerkelijk ondervonden dat I.R.I.S. een goede partner is en niet alleen maar een leverancier van technologieën. I.R.I.S. heeft zich intens ingezet om ons te ondersteunen tijdens de integratiefase en de ondersteuning voor ons ontwikkelingsteam was zeer professioneel en efficiënt. Wij zijn ervan overtuigd dat het uniFLOW V5-platform en de geavanceerde scanmodule echte voordelen creëren voor haar klanten en dat deze voordelen nog worden uitgebreid door de combinatie met de geavanceerde IDR-oplossingen van I.R.I.S. of met de oplossingen voor documentbeheer.”

Dr. Pierre De Muelenaere, President en CEO, I.R.I.S. Group:

“Wij zijn erg tevreden dat wij voor dit belangrijke project een partnership kunnen vormen met NT-Ware. uniFLOW V5 biedt fascinerende functies. Zo wordt bijvoorbeeld hetzelfde hulpprogramma voor het ontwerp van de workflow gebruikt voor het instellen van de afdruk- en scanworkflow. Het is ook heel eenvoudig enkele geavanceerde IDR-functies – die worden uitgevoerd door externe IDR-oplossingen van I.R.I.S. (bijv. herkenning van facturen, formulieren) – te integreren in een scanworkflow, Het is een zeer efficiënte en krachtige technische architectuur die talrijke voordelen voor de klant kan creëren.”

Rate this post

Print Friendly