Krachtige Chaining Console versterkt positie van Autonomy als marktleider in end-to-end eDiscovery

Nieuwegein, 15 februari 2011 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert de Autonomy Chaining Console, een krachtige dashboard-oplossing die het inzicht in en de bescherming van juridische afdelingen aanzienlijk verbetert. Het Chaining Console vermijdt risicovolle en inefficiënte data-overdrachten binnen het eDiscovery proces door alle afzonderlijke stappen onder te brengen binnen één dashboardoplossing. Het is voor het eerst dat bedrijfsjuristen en externe juristen real-time met elkaar kunnen samenwerken aan een zaak. Zij vormen op deze manier een virtuele ketting zodat alle juridische cases binnen de fases van het Electronic Discovery Reference Model (EDRM) parallel kunnen worden afgehandeld.

Het managen van rechtszaken is een zeer complex en kostbaar proces. De gemiddelde organisatie heeft te maken met het gelijktijdig managen van honderden cases en tientallen advocatenkantoren. Voor juridische medewerkers is het een dagelijkse strijd om inzicht te krijgen in activiteiten, risico’s en potentiële kosten. Gedurende het proces doorlopen zij vele, vaak onnodige, stappen, zoals invoer, uitvoer en overdracht van informatie. In combinatie met de huidige legacy tools levert dit bij elke stap een nieuw risico op, waardoor de kans op informatiediefstal en kostbare juridische sancties aanzienlijk wordt verhoogd.

Dynamische virtuele teams kunnen gedurende de gehele chain of custody één gemeenschappelijk platform gebruiken om het traject van procesvoeringen te managen. Aangezien er geen risicovolle overdrachten of import en export van data plaatsvindt, kan het juridische team veilige en controleerbare processen produceren.

Autonomy Chaining Console biedt de volgende mogelijkheden:

– Inzicht in elke fase van het EDRM

– Beveiligde toegang tot de cloud, veilige verbinding tussen bedrijfsjuristen en externe juristen

– Analyse van kritische meetpunten, waaronder: case status, kosten, datavolume en trends in procesvoeringen

– Automatisch gegenereerde rapporten die over bescherming van juridische afdelingen en chain of custody rapporteren

“The Autonomy Chaining Console biedt inzicht in complexe procesvoeringen binnen één enkele interface”, zegt Eric Rousseau, Director Autonomy Northern Europe. “Door de bescherming van juridische afdelingen te automatiseren, ervaren klanten het voordeel van een traditioneel eDiscovery platform dat de chain of custody onderhoudt bij het werken met tientallen advocatenkantoren en honderden parallel lopende cases.”

Rate this post

Print Friendly