Eindhoven, 14 februari 2011 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, heeft een partnership gesloten met BMConsultants, specialist op het gebied van capturing (scannen, classificeren, indexeren en herkennen) van documenten en de koppeling naar achterliggende systemen. Door middel van data- en tekstherkenning zorgt capturing ervoor dat de verwerking van documenten nog verder wordt geautomatiseerd. VDD IQware en BMConsultants vullen elkaar naadloos aan bij de uitrol van complexe digitaliseringsprojecten bij onder meer financiële instellingen. Beide partijen leggen daarbij de nadruk op de bedrijfsprocessen en niet op de technologie. Door het partnership biedt VDD IQware haar klanten extra toegevoegde waarde op het gebied van efficiency en kostenbesparing.

“Digitalisering is nog altijd een hot item”, vertelt Jos Huigsloot, directeur van BMConsultants. “Om de efficiency te verbeteren en de snelheid van hun service richting de klant te verhogen, gaan organisaties steeds een stapje verder bij het digitaliseren van processen. Documenten komen al veel vaker digitaal binnen, maar worden in de meeste gevallen nog afgedrukt en ingescand en handmatig van meta-data voorzien. Tijdrovende stappen die met capturing overbodig worden. Capturing zorgt er namelijk voor dat analoge en digitale documenten automatisch worden herkend, verwerkt en gedistribueerd. Relevante meta-data wordt tijdens dit proces automatisch aan de documenten toegevoegd. De combinatie van onze jarenlange ervaring, de kennis van specifieke bedrijfsprocessen van VDD IQware en de capturingsoftware van Kofax, zorgt ervoor dat we deze aanpak en technologie nu ook binnen de financiële sector breed kunnen uitrollen.”

André van der Doelen, CEO van VDD IQware vult aan: “In BMConsultants hebben we de juiste partner gevonden om de digitaliseringsslag binnen de financiële markt naar een hoger niveau te tillen. De oplossingen van BMConsultants zijn eenvoudig te integreren met Hyarchis.Net, waardoor alle documenten nu automatisch digitaal in het ECM-systeem worden geïmporteerd. Gebruikers hebben daarmee een handeling minder en kunnen direct met de digitale documenten aan de slag.”

Rate this post

Print Friendly