Tijdens de Grafische Vakbeurs in Gorinchem op 1, 2 en 3 februari jl. toonde VoorZet Graphic Worklow Solutions de alweer vijfde major release van haar bekroonde Web-to-Print oplossing VoorWeb™. In versie 5 is erg veel aandacht besteed aan extra bestelmogelijkheden aan de kant van de opdrachtgever van het drukwerk en een verhoogde openheid van de software.

Met de komst van VoorWeb™ versie 5 zijn klanten in staat om de software volledig te integreren binnen bestaande websites. VoorWeb™ kan nu nog verder naar eigen inzicht aangepast worden, zodat niet één webwinkel die gebruik maakt van deze software er hetzelfde uit hoeft te zien. Ook de bestelmodules zijn flink onder handen genomen en bieden nog meer mogelijkheden om klanten snel en efficiënt offertes aan te laten vragen en drukwerk te laten bestellen.

“Sinds september 2009 zijn er vijf major releases uitgebracht. De ontwikkeling van onze software gaat in een enorm rap tempo en dat is goed. Klanten en gebruikers van onze software komen met veel tips en koppelen gebruikservaringen terug. Dit zetten we succesvol om in nieuwe functionaliteit en verbeteringen”, aldus Léon van Schie, Algemeen Directeur van VoorZet. “Met versie 5 is de openheid nóg groter geworden en bieden we de meeste functionaliteit voor het allerlaagste bedrag en daar zijn we trots op!”

Naast de nieuwe API (Application Programmable Interface) die standaard bij iedere versie van VoorWeb™ beschikbaar gesteld wordt, is VoorWeb™ nu in twee versies beschikbaar. VoorWeb™ Start!, de versie zonder sjabloonbeheer (on-line opmaak module) is al verkrijgbaar vanaf € 4.995,–, VoorWeb™ Pro! (inclusief on-line opmaak module) is beschikbaar vanaf € 6.500,–. Beide versies bieden dezelfde koppelingsmogelijkheden en de Start! versie kan altijd later nog eenvoudig opgewaardeerd worden naar de Pro! variant.

De hoeveelheid plugin’s voor VoorWeb™ groeit ook steeds harder. Deze bieden diverse koppelingsmogelijkheden met ondermeer JDF workflows, administratieve- en MIS programmatuur en rechtstreekse aansturing van RIP’s van ondermeer EFI en Kodak. De nieuwste telg in de VoorWeb™ plugin familie is de Enfocus Switch workflow plugin, welke exclusief aangeboden wordt via Wifac.

Rate this post

Print Friendly