Hoofddorp/ ’s-Hertogenbosch – 10 februari 2011 – Ctac, full service ICT-dienstverlener, is toegetreden tot het partner program for SAP Competence van OpenTextTM Corporation, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen. Toetreding tot het partnerprogramma betekent dat Ctac SAP Invoice Management by OpenText intensief gaat inzetten om klanten te ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun factureringsprocessen.

Ctac is een internationaal opererende ICT-dienstverlener op het gebied van ERP-systemen. De dienstverlener biedt een breed scala oplossingen op het gebied van informatiemanagement en bedrijfsprocessen en werd in Nederland onlangs uitgeroepen tot SAP Business All-in-One Partner 2010. Tot de klantenkring behoren ongeveer zeshonderd organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches, die jaarlijks grote hoeveelheden facturen verwerken. De implementatie van SAP Invoice Management by OpenText automatiseert en vereenvoudigt deze factuurverwerkingsprocessen (boeken, controleren, archiveren). Dit levert een flinke tijd- en kostenbesparing op en minimaliseert het risico op zoekgeraakte facturen.

“Al tien jaar geleden constateerden wij dat er in de markt behoefte ontstond aan het optimaliseren van factureringsprocessen”, aldus Carlo Schots, Sales Director bij Ctac. “Wij hebben hierop ingespeeld door onze eigen facturatieoplossing te ontwikkelen. De toetreding tot het OpenText partner program for SAP Competence zorgt ervoor dat wij ons nog verder kunnen specialiseren in het optimaliseren van factuurverwerkingsprocessen. SAP Invoice Management by OpenText is een volledig geautomatiseerde oplossing (OCR en Workflow) die perfect is geïntegreerd met SAP. Op dit moment zijn wij bezig met de eerste implementatie van SAP Invoice Management. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog vele succesvolle implementaties zullen volgen.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van OpenText: “Als Gold partner van SAP en als grootste SAP-reseller in Nederland heeft Ctac veel ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow. Ctac is een ervaren specialist in verschillende sectoren en wij zijn verheugd dat we dankzij hun toetreding tot het OpenText partnerprogram for SAP competence kunnen profiteren van de kennis en best practices van Ctac.”

Rate this post

Print Friendly