I.R.I.S. Nederland vierde 10-jarig bestaan

I.R.I.S. beloont tijdens haar jaarlijks congres 12 klanten en partners voor hun uitmuntende medewerking aan projecten met betrekking tot IDR, ECM en IT-infrastructuur

Meerssen / Louvain-la-Neuve, 10 februari 2011 — I.R.I.S. meldt dat meer dan 1.000 professionals IRISLink 2011, het jaarlijkse congres van I.R.I.S., op 8 februari hebben bijgewoond. Het bedrijf riep 12 van haar belangrijkste klanten en partners naar het podium om hen te bedanken voor het uitmuntende werk dat ze samen met I.R.I.S. hebben geleverd. Voorafgaand aan IRISLink werd met de klanten van I.R.I.S. Nederland (voorheen Morningstar) het 10-jarig bestaan gevierd.

Al meer dan 10 jaar brengt I.R.I.S. haar klanten, prospects en zakelijke partners eenmaal per jaar samen ter gelegenheid van IRISLink. Het succes van IRISLink heeft dit jaar bewezen dat dit eendaagse IT-congres een van de belangrijkste evenementen is op het vlak van het document capture, documentbeheer en gegevensopslag.

Ook het 10-jarig bestaan van I.R.I.S. Nederland dat ‘s avonds met de relaties op 7 februari werd gevierd was een groot succes. Het managementteam van I.R.I.S. Nederland – René Beulen en Marc Gelissen – en Etienne Van de Kerckhove, CEO van de I.R.I.S.-groep, belichtten in het kort de ontstaansgeschiedenis en de afgelopen 10 jaar van Morningstar naar I.R.I.S.

René Beulen: “De strategische overname van enkele jaren geleden heeft tot een nog sterkere marktpositie geleid. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Daarnaast kunnen we constateren dat ook de integratie – zowel zakelijk als cultureel – op een prima wijze is verlopen”.

Etienne Van de Kerckhove, CEO van de I.R.I.S.-groep: “Wij streven er ondermeer naar de prestaties en de visie van ons bedrijf te delen. Verder willen we ook dat de bezoekers van IRISLink de meest geavanceerde technologie ontdekken en de mensen ontmoeten die innovatief zijn op deze markt. Dankzij dit evenement worden talrijke nieuwe ideeën gevormd om IT- en bedrijfsprocessen te verbeteren. Het is ook een unieke plaats en tijdstip om kennis te maken met andere gebruikers en klanten van een uitgebreid aanbod aan oplossingen.

Pierre De Muelenaere, President & CEO: “Dit jaar hebben Etienne en ik ons in onze Keynote presentatie gericht op het aantonen van de mate waarin I.R.I.S. innovatieve oplossingen op de markt brengt en hoeveel positieve invloed deze innovatie heeft op de zaken van onze klanten. Wij kennen de uitdagingen waarmee onze klanten te maken krijgen: een uitbreiding van hun klantenbereik, hun operationele beweeglijkheid, hun kostenstructuur en het vertrouwen van hun stakeholders. Vandaag hebben we heel wat verschillende manieren om deze problemen aan te pakken voorgesteld, gedemonstreerd en besproken, onder meer tijdens de 50 break-out sessies en workshops en in de tentoonstellingsruimte.

Net als elk jaar hebben Pierre en Etienne aan het einde van hun centrale toespraak enkele klanten en partners die in 2010 met succes hebben samengewerkt met I.R.I.S. in de schijnwerpers geplaatst. De prijzen zijn een bewijs van de waardering van I.R.I.S. voor haar business partners.

Het Nederlands Octrooibureau kreeg een plaquette uitgereikt als ‘beste OpenText implementatie’ van het afgelopen jaar.


De lijst van de prijzen van dit jaar:


Bedrijf Prijs

Compu Me (Saoedi-Arabië) Beste kleinhandelaar in het Midden-Oosten

Pixmania (Frankrijk) Beste Europese kleinhandelaar

BHS Binkert (Duitsland) Beste Europese distributeur

Adobe (V.S.) Beste OEM-partner

HP (V.S.) Beste OEM-partner

WMD (Duitsland) VAR-partner: beste I.R.I.S.-productintegratie

DSTS (Portugal) BPO-partner met de hoogste technische vakkennis

D’Ieteren (België) Beste globale integratie van IBM-infrastructuur – België

Nederlandsch Octrooibureau (NL) Beste OpenText-implementatie

Société Européenne de Banque (Lux) Beste globale integratie van IBM-infrastructuur – Luxemburg

Verspieren (Frankrijk) Beste combinatie IDR en IBM ECM in mainframe-omgeving

M-Team (België) Beste IRISNext-implementatie

Befimmo (België) Beste implementatie IDR- en ECM-oplossingen van I.R.I.S.

Rate this post

Print Friendly