Vanaf januari 2011 heeft Grützmacher System GmbH, de Duitse fabrikant van couverteersystemen, vergaarmachines, stand-alone feeders en talloze custom built mailing en fulfilment oplossingen, zijn strategieen verder gestalte gegeven door het oprichten van een nieuwe service en sales organisatie, GK Inserter GmbH. Deze service en sales organisatie verkoopt en onderhoud alle voormalig onder de merknaam Grützmacher bekende mailing en fulfilment oplossingen.

Gk Inserter heeft als doel het verder structureren van alle verkoop en service gerelateerde activiteiten die tot dusver door Grützmacher zelf werden ontplooid. GK Inserter neemt het gehele management process met betrekking tot verkoop en service wereldwijd voor zijn rekening. Grützmacher blijft de fabrikant van alle bekende mailing en fulfilment oplossingen.

De meeste contactgegevens blijven ongewijzigd. Betreffende het Nederlandse verkoopkantoor is GK Inserter naarstig op zoek naar een beter passend en vooral groter onderkomen waarin alle toekomstplannen kunnen worden uitgevoerd, tot die tijd gelieve onderstaand postadres te gebruiken. Wel zijn de email adressen veranderd. De oude, misschien bij u bekende emailadressen eindigend op grutzmacher.nl blijven voorlopig nog wel actief.

Wij verwachten de compleet vernieuwde website www.gkinserter.com zeer snel gereed te hebben!

German office:                                                     Dutch office:
Chattenweg 5                                                          Postbus 158
46286 Dorsten – Germany                 1620 AD Hoorn – Netherlands

Tel: +49 2369 20 89 89 0                             Tel: +31 229 75 76 43
Fax:+49 2369 20 89 89 89                     Fax:+49 2369 20 89 89 89
Cell:+31 6 41 71 18 00                               Cell:+31 6 41 71 18 00

www.gkinserter.com                                     www.grutzmacher.nl

GK Inserter is gevestigd in Dorsten Duitsland. Tevens heeft GK Inserter een BeNeLux verkoopkantoor in Nederland. Vanuit deze dochteronderneming word de verkoop en technische dienst voor de BeNeLux aangestuurd. GK Inserter verkoopt en onderhoudt de talloze machine oplossingen wereldwijd. GK Inserter is sind januari 2011 verantwoordelijk voor het complete management process van verkoop en service betreffende de Grützmacher documentverwerkings oplossingen. Grützmacher System blijft de fabrikant van de machines.

Grützmacher is sinds 1991 dé fabrikant van snelle, betrouwbare en zeer flexibele couverteersystemen, sealsystemen, vergaarsystemen, stand-alone feeders en vele custom built oplossingen. De fabriek van Grützmacher is gevestigd in Dorsten, Duitsland. In Dorsten worden de systemen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een volledig naar huidige maatstaven geoutilleerde fabriek staat de vakmensen ter beschikking om de robuuste systemen te produceren.

Rate this post

Print Friendly