Breukelen, 8 februari 2011 – Xerox heeft de titel Partner of the Year toegekend aan concessionair Xtandit. Paolo Tofani en Marco Cianelli, beiden directieleden van Xtandit, namen de bijbehorende award in ontvangst van Martijn Brand, algemeen directeur Xerox Nederland.

“Xtandit heeft ruimschoots voldaan aan de criteria die wij hanteren voor het toekennen van deze award. Xtandit heeft laten zien dat zij uitblinken in hun interne processen als certificering en kwaliteit, en in de realisatie van hun doelstellingen”, licht Martijn Brand toe.

“De Xerox Partner of the Year award is erg belangrijk voor onze medewerkers”, aldus Paolo Tofani, directeur van Xtandit. “Deze erkenning voelt als een terechte beloning voor onze verdiensten om niet alleen als grootste, maar ook als beste partner van Xerox te worden gezien. De award is tevens een bekroning voor ons als directie, doordat we laten zien zelfs in tijden van crisis te investeren en te groeien.” Marco Cianelli vult hierbij aan dat de kernwaarden van Xtandit de medewerkers scherp houden en tevreden klanten opleveren. Deze kernwaarden zijn: verantwoordelijkheid nemen voor je klant, plezier hebben in je werk en behandel een ander (klant of collega) zoals je zelf behandeld wilt worden.

Rate this post

Print Friendly