Konica Minolta introduceert de magicolor 3730DN; een compacte netwerk kleurenprinter geschikt voor kleine werkgroepen die behoefte hebben aan een betaalbare printoplossing. De printer heeft een printsnelheid van 24 pagina’s per minuut, zowel in kleur als zwart-wit. Daarnaast beschikt de magicolor over een ingebouwde duplex-eenheid en Simitri HD polymeertoner, waardoor de printer kostenbesparend en energiezuinig is.

“De nieuwe magicolor 3730DN is een all-round desktop printer, in het bijzonder geschikt voor kleine, maar drukke kantoren”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager van Konica Minolta Business Solutions Nederland. “De printer is erg compact en goed in te zetten voor het betaalbaar printen van bijvoorbeeld creatieve presentaties, kleurrijke flyers, enveloppen, foto’s en labels.”

De nieuwe kleurenprinter is uitgerust met een aantal slimme energie- en kostenbesparende technologieën, zoals de energiezuinige Simitri HD toner en de interne duplex-eenheid. Dankzij de standaard functionaliteit voor dubbelzijdig printen, vermindert de magicolor 3730DN het papierverbruik en worden de afdrukkosten beperkt.

“Bij het ontwikkelen van onze printers hechten we grote waarde aan eenvoudig gebruik”, vervolgt Van Soest. “Direct na het installeren kan er geprint worden, dit noemt Konica Minolta ‘out of the box printing’. Door het LCD-scherm en aan de hand van een aantal duidelijke voor zichzelf sprekende instructies kan de printer eenvoudig zelf worden geïnstalleerd.”

Rate this post

Print Friendly