De eerste Konica Minolta PRESS C8000 in Nederland is verkocht bij BührmannUbbens op de Grafische Vakbeurs. Na de beurs zal het digitale printsysteem in productie staan bij Grafisch Bedrijf Tuijtel.

Op de Grafische Vakbeurs was er een feestelijk moment op de stand van BührmannUbbens. Grafische Bedrijf Tuijtel en BührmannUbbens toosten op de officiële aankoop van de Konica Minolta C8000 door Grafisch Bedrijf Tuijtel. Albert Tuijtel, directeur Grafisch bedrijf Tuijtel, was al enige tijd op zoek naar een digitaal printsysteem dat hun bestaande dienstenaanbod aanvult. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Konica Minolta PRESS C8000.

Albert Tuijtel, directeur Grafisch Bedrijf Tuijtel: Het “probleem oplossend” vermogen van de BührmannUbbens organisatie staat garant voor een win-win relatie op papier gebied. Mijn verwachting is dat dit ook bij het printen het geval zal zijn.”

Hunkar Benek, manager digital print&press BührmannUbbens: “Bij BührmannUbbens willen we onze klanten de beste merken bieden op digitaal printgebied. Daarom werken we o.a. samen met Konica Minolta. De C8000 biedt zoveel mogelijkheden en sluit in onze optie het beste aan bij Grafisch Bedrijf Tuijtel.”

De Konica Minolta bizhub PRESS C8000

Een professioneel digitaal on-demand kleurenprintsysteem dat een mooi compact design combineert met een zeer aantrekkelijke prijs. Zakelijk gezien biedt dit systeem interessante mogelijkheden omdat het kan voldoen aan de meest uiteenlopende klanteisen. Ook de papiermogelijkheden zijn aantrekkelijk: het systeem kan papier tot 350 g/m2 verwerken, dubbelzijdig gaat het systeem tot 300 g/m2. Ook kan het omkrullen van papier worden voorkomen met een uniek bevochtigingsoptie. Geen misdrukken en onnodig afval meer, maar wel een tevreden klant. Krappe deadlines en kleine zijn haalbaar, ook financieel gezien, door de hoge printsnelheid van 80 A4-pagina’s per minuut. Dit in combinatie met een uitstekende beeldkwaliteit maakt de C8000 een systeem waarmee drukkerijen en copyshops zich daadwerkelijk kunnen onderscheiden.

Rate this post

Print Friendly