Lichtenvoorde, Nederland 3 februari 2011 – DiMS! organizing print, wereldwijd marktleider in MIS/ERP systemen voor de drukkerij- en verpakkingsindustrie, zal van 15 tot en met 18 februari a.s. marktleiders uit de gehele wereld verwelkomen op het DiMS.UserEvent!. Dit evenement biedt instructieve workshops, educatieve presentaties en de mogelijkheid tot één-op-één contact met DiMS! consultants. Bovendien is het een uitstekend platform om te netwerken.

Tijdens dit vierdaagse evenement krijgen alle deelnemers de gelegenheid om hun persoonlijke programma samen te stellen uit 20 presentaties en 7 workshops, waarvan elk een ander aspect van het DiMS!-systeem zal belichten. Een voorbeeld hiervan is DiMS.FastRack!, een tool die het mogelijk maakt om in slechts 30 seconden diepgaande calculaties met talloze alternatieven te genereren. Op de vierde dag van dit evenement wordt er voor alle deelnemers tijd gereserveerd voor een één-op-één gesprek met een DiMS! consultant, zodat men dieper in kan gaan op een onderwerp naar keuze.

DiMS! zal tijdens het evenement ook DiMS.AutoImpose! onthullen, een PDF prepress naar CTP impositiefunctionaliteit die is geïntegreerd in de ERP/MIS workflow. Men zal ook demonstreren hoe u uw eigen webshop kunt bouwen met DiMS.Web2Print! en presentaties houden over het belang van JDF networking en de voordelen van DiMS.E-learning!. Overige highlights omvatten de nieuwe eigenschappen van DiMS.NET! en de lopende ontwikkelingenin voorbereiding op Drupa 2012.

DiMS!’ CEO, Gerard Marneth, verklaart: “De mogelijkheden die hier gecreëerd worden voor educatie, conversatie en het uitwisselen van ideeën zijn van onschatbare waarde en maken dit tot ‘hét evenement van het jaar’. Ik zie ernaar uit om onze laatste ontwikkelingen te tonen en onze visie voor de toekomst te delen. We hebben al een geweldige response ontvangen op de uitnodigingen en verheugen ons op een fantastisch evenement.”

Rate this post

Print Friendly