Eindhoven, 1 februari 2011 —- euroscript Delt Netherlands organiseert, buiten de standaard company trainingen, net als voorgaande jaren in 2011 weer een aantal EMC Documentum-trainingen. Aanmelding gebeurt op basis van open inschrijving, zodat personen van meerdere organisaties in één sessie kunnen worden getraind. Verder staat dit jaar een nieuwe Documentum xCP-workshop gepland.

Documentum Fundamentals – 14, 15 maart 2011

De Documentum-training die als basistraining dient voor vrijwel alle (technische) vervolgtrainingen. Naast een algemene introductie van Documentum en Enterprise Content Management worden de volgende onderwerpen behandeld: Object Model, beveiliging in Documentum, Virtuele documenten, Lifecycles en Workflows.

Documentum Application Administration – 16, 17 maart 2011

In versie 6/6.5 is de Application Builder vervangen door de Composer. In deze training wordt uitgebreid kennis gemaakt met de Composer en wordt met behulp van hands-on oefeningen kennis gemaakt met het maken van een DAR-file (Documentum Archive) met o.a. Objecttypes, Groups, Permission sets, Lifecycles en Workflows.

Documentum Functioneel Beheerders – 21, 22, 23 maart 2011

Deze training is speciaal ontwikkeld voor Documentum Functionele/ Applicatie Beheerders en bevat de belangrijkste Documentum facetten waar deze doelgroep regelmatig mee in aanraking komt, zoals: Documentum Administrator, User Management, Security, DQL en API en Webtop troubleshooting.

C6 | D2 Introductie & Configuratie – 24, 25 maart 2011

Het bedrijf C6 (www.c6.eu) heeft een alternatieve webclient ontwikkeld die bovenop de Documentum Content Server draait. Dit is een gebruiksvriendelijke webclient met een grote mate van configuratiemogelijkheden waardoor het eindresultaat sneller opgeleverd kan worden. In deze training zal ingegaan worden op de functionaliteit van de D2-Client, D2-Config en overige plugins.

Documentum xCP

EMC Documentum xCelerated Composition Platform (xCP) biedt een snelle inzet van Forms Builder, Proces Builder, TaskSpace en Business Activity Manager via een vereenvoudigd installatiescript. xCP vereenvoudigt ook de licentiestructuur van ECM Documentum producten en de totale aanloopkosten.

Documentum xCP-workshop – 26, 27, 28 april 2011

Onder begeleiding van een trainer bouwen de deelnemers live een gehele TaskSpace-applicatie, waarbij onder andere de volgende xCP-tools gebruikt worden: Process Builder (voorheen BPM), Forms Builder en Process Integrator. Het verschil met een training is dat de cursisten zelf moeten nadenken over hoe ze een applicatie opbouwen aan de hand van een case study.

Aanmelden voor een training kan via het registratieformulier op de website van euroscript Delt Netherlands. Voor opgave voor de workshop of meer informatie over de trainingen kan contact worden opgenomen met Jorg van Gaal via e-mail training@euroscriptdelt.nl of telefonisch +31-(0)40 250 7900. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 3 weken vóór de betreffende sessie.

Locatie van de trainingen: euroscript Delt Nederland B.V., Steijgerweg 8, 5616 HS Eindhoven.

Rate this post

Print Friendly