Crossroads programma’s helpen tegemoet te komen aan behoeften van klanten door software van partners te integreren met Switch en deel te nemen aan de community

3 februari 2011 – Gent, België – Enfocus deelt mee dat zijn Crossroads community blijft groeien met steeds meer bedrijven die Enfocus Crossroads partner worden. Zo kunnen zij geïntegreerde oplossingen aanbieden die voldoen aan de behoeften van verschillende marktsegmenten en applicaties. Enfocus Crossroads en deze partners focussen op automatisering voor printing- en publishingomgevingen. Meer informatie is te vinden op www.crossroads-world.com.

Enfocus Crossroads is een community die in 2007 is opgericht om via expertise en resources automatisering met Enfocus Switch toegankelijker te maken voor de printing- en publishing wereld. De community bestaat uit Enfocus Switch gebruikers, Crossroads partners met oplossingen die integreren met Enfocus FullSwitch en PowerSwitch, en integratorpartners die kunnen helpen bij complexere integratieprojecten met oplossingen van meerdere leveranciers.

“We zijn blij dat het Crossroads netwerk steeds sterker wordt”, zegt Angelo Manno, Account Manager Crossroads. “Dit netwerk van Enfocus Crossroads partners biedt aanzienlijke voordelen voor gebruikers die geïntegreerde en geautomatiseerde workflows willen implementeren met behulp van oplossingen van verschillende leveranciers. De Crossroads community vertegenwoordigt een brede waaier aan softwareoplossingen. We geloven dat deze community een belangrijke troef is in de huidige zeer competitieve marktomgeving. Veel gebruikers hebben geen tijd om uit te zoeken hoe ze hun workflows het best kunnen automatiseren en welke softwareoplossingen compatibel zijn met elkaar. Sommige gebruikers zijn zich er niet eens van bewust dat ze software gebruiken die kan geïntegreerd worden met Switch om via deze integratie de functionaliteit uit te breiden. De Crossroads community maakt het de gebruiker gemakkelijk door een brede waaier aan oplossingen die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met Switch, samen te brengen op één plaats. Bovendien is het Crossroads portaal een handige ontmoetingsplaats voor gebruikers en partners, waar ze informatie, ervaringen en innovatieve ideeën voor automatisering kunnen delen.”

Manno voegt er nog toe dat het Crossroads partnerprogramma veel meer is dan alleen maar het Crossroads webportaal. Crossroads wordt ook gebruikt om gebruikers via beurzen, seminars, open houses, webinars en andere evenementen te informeren over de voordelen van workflowautomatisering. Dit geeft gebruikers de kans om Crossroads partners persoonlijk te ontmoeten. Crossroads omvat automatisering van processen zoals proofing, kleurmanagement, PDF-bewerking, preflighting, impositie en nog veel meer.

“Crossroads is een essentieel onderdeel van onze strategie, en het zal steeds belangrijker worden. Het biedt niet alleen een hoge toegevoegde waarde aan gebruikers, het helpt ook de Crossroads partners zelf”, vervolgt Manno. “Het Crossroads programma geeft Crossroads partners de nodige middelen en zichtbaarheid om hun integratie met Switch bekend te maken en het biedt een marketingplatform om te communiceren met bestaande en potentiële gebruikers. Bovendien kunnen ze via de website ook een proefversie van hun software aanbieden. En doordat er een hele community de integratie-inspanningen van Enfocus en zijn Crossroads partners ondersteunt, winnen ze ook aan geloofwaardigheid.”

Rate this post

Print Friendly