Amsterdam, 3 februari 2011 – Met Mary Mack en Victor Cohen heeft ZyLAB, vooraanstaand leverancier van e-Discovery en Information Management oplossingen, twee geroutineerde professionals in dienst genomen. Mack is benoemd tot Enterprise Technology Counsel bij ZyLAB en binnen deze functie is zij verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe groei van de Noord-Amerikaanse activiteiten. Cohen is aangesteld als VP Sales en Marketing EMEA/APAC. Hierbij gaat hij zich voornamelijk bezighouden met de groei van ZyLAB in EMEA en APAC.

Mary Mack is haar carrière begonnen aan de Northwestern University of Law. Na haar afstuderen heeft ze ruime ervaring opgedaan op het gebied van IT en legal. Zo was Mack voor haar benoeming bij ZyLAB werkzaam als Corporate Technology Counsel bij Fioc, Inc. Binnen deze functie trad Mack op als strategisch adviseur bij belangrijke cases en onderzoeken van de overheid. Haar functie als Enterprise Technology Counsel bij ZYLAB houdt in dat Mary Mack, samen met het IT- en legal counsel team van ZyLAB, klanten begeleidt bij het bepalen van hun e-Discovery strategieën. Daarnaast blijft Mack haar ervaringen en ideeën over IT en e-Discovery delen door middel van lezingen en blogs.

“Mijn doel is om op basis van mijn kennis en ervaring samen met het team van ZyLAB de klantbetrokkenheid van huidige en toekomstige klanten te vergroten, hen te ondersteunen bij de IT- en e-Discovery uitdagingen waarmee ze te maken hebben en zo uiteindelijk de algehele groei van ZyLAB te bevorderen,” aldus Mary Mack.

Ook Victor Cohen heeft een indrukwekkende carrière op het gebied van IT en legal. Voor Cohen bij ZyLAB werd benoemd, was hij negen jaar werkzaam bij Autonomy als General Manager Noord-Europa. Binnen deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor sales en marketing van de Autonomy producten in Noord-Europa. Tevens is Cohen vier jaar in dienst geweest bij softwareleverancier BWise in de sales.

Victor Cohen: “Binnen deze nieuwe functie is het mijn ambitie om ZyLAB aanzienlijk te laten groeien in EMEA en APAC. Om dit te realiseren zal ik me samen met het team van ZyLAB volop richten op de innovatieve en softwaremogelijkheden van ZyLAB.”

Pieter Varkevisser, CEO ZyLAB: “Met de benoeming van Mary en Victor hebben wij ons team uitgebreid met twee zeer ervaren professionals. Beiden beschikken over een technische achtergrond en hebben ruime ervaring op het gebied van e-Discovery. Wij zijn ervan overtuigd dat Mary en Victor uitstekend passen binnen de bestaande cultuur van ZyLAB en dat ze onze klanten goed kunnen ondersteunen met hun kunde en kennis.”LuisterenFonetisch lezen

Rate this post

Print Friendly