Het 1000ste digitale kleurenafdruksysteem, geleverd door Océ in Nederland, staat bij Drukkerij De Gans in Amersfoort. ‘Dat vinden wij natuurlijk een hele eer’, zegt Ton de Gans, die samen met zijn broer Philip de directie voert over het grafische familiebedrijf, dat in 1928 werd opgericht.

We doen pas sinds kort zaken met Océ. Een grote klant van ons was bezig om zelf te gaan printen in zwart en in kleur. Toen wij dat hoorden zijn we met die klant in gesprek gegaan en gelukkig zijn zij toen tot het inzicht gekomen dat het printen van documenten een specialistisch vak is. Ons vak. Océ had bij die klant al concrete voorstellen liggen. Die hebben wij als het ware overgenomen. Dat is allemaal razend snel gegaan. Océ heeft ons meteen kunnen laten zien hoe flexibel zij zijn, dat gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Inmiddels hebben wij de Océ CS 665 kleurenprinter en de Océ 2110 voor printwerk in zwart volop draaien. En gelukkig niet alleen voor de genoemde klant. We ontdekken nog dagelijks nieuwe mogelijkheden. Door onze investering in digitaal drukken zijn wij meer dan ooit een hybride drukkerij. Daardoor hebben wij nog meer mogelijkheden in eigen huis. En onze klanten kunnen daar als eerste van profiteren.

Over Drukkerij De Gans

Drukkerij De Gans werd in 1928 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een moderne hybride drukkerij. Het familiebedrijf staat onder leiding van derde generatie, de broers Philip en Ton de Gans. Drukkerij De Gans zetelt sinds 1998 in een zelf ontwikkeld en op maat gemaakt pand aan de rand van Amersfoort. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en parkeerproblemen zijn er niet. Drukkerij De Gans is specialist in huisstijldrukwerk en is voor veel relaties in de regio de ‘huisdrukker’. Dat betekent naast het produceren van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en ander drukwerk ook volledige logistieke dienstverlening zoals voorraadbeheer en online overzicht en bestelfaciliteiten. Kortom, bij Drukkerij de Gans gaat het maken van drukwerk gepaard met persoonlijke begeleiding en ontzorgen. Meer informatie: [www.drukkerijdegans.nl]

1000ste digitale kleurenafdruksysteem

De Nederlandse verkoopmaatschappij van Océ is gevestigd in Den Bosch. En dus werd de installatie van de het 1000ste digitale kleurenafdruksysteem in ons land gevierd met Bossche bollen. Van het totaal aantal kleuren productieprinters onder merknaam Océ is het grootste deel afgezet binnen de grafische sector. Binnen Océ-Nederland is voor dat segment een ‘Printing for Professionals’ team geëquipeerd. Dat team bestaat uit meer dan 150 specialisten, die zich met verkoop, service, consultancy en andere dienstverlening richten op de grafimedia en reprografische branche en op transactie- en Direct Mail service providers.

Rate this post

Print Friendly