Purmerend/Katwijk – 2 februari 2011 – Cintas Document Management uit Katwijk heeft met RaamProducts, specialist op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, een overeenkomst gesloten over de inzet van Digitech’s scanning- en processingsoftware. Digitech’s PaperVision Capture zal door Cintas als service provider voor haar eigen in huis projecten worden ingezet en als projecttoepassing voor haar klanten. PaperVision Capture is een geïntegreerde scan-capture oplossing. Het digitaliseren en het plaatsen van documenten in een bedrijfsapplicatie vindt volledig gecontroleerd plaats, doordat PaperVision Capture een echt capture management systeem is. Cintas is een wereldwijd opererende service provider binnen de wereld van documentmanagement en documentlogistiek.

“Eisen die gesteld worden aan het digitaliseren van informatie zijn aan sterke veranderingen onderhevig”, stelt Jeroen Harinck, directeur van Cintas Europa. “Denk bijvoorbeeld aan het toenemende belang van optical character recognition (OCR), compressed naar uncompressed en de controle op de processen die zeer belangrijk is. Als service provider willen we de beste technieken en software inzetten om aan de eisen en wensen van onze klanten tegemoet te komen.”

Cintas heeft zowel in Nederland als de Verenigde Staten naar een aantal leveranciers op het gebied van scanning en processing gekeken en uiteindelijk de keuze laten vallen op de toepassingen van Digitech, in Nederland gedistribueerd door RaamProducts.

“Bij die keuze was vooral belangrijk dat wij de totale controle hebben en houden op het volledige proces; van start tot finish en logging”, benadrukt Harinck. “Ook de goede en juiste exportmogelijkheden naar onze eigen Cintas-systemen hebben daarbij een rol gespeeld.”


Volgens Lion Tokkie van Raamproducts, de Europees distributeur van Digitech Systems, is van belang dat Cintas in de keuze voor Digitech ook de flexibiliteit van de systemen heeft betrokken. “Cintas heeft wereldwijd een grote diversiteit aan klanten: adviesorganisaties, ziekenhuizen, verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen enzovoort. Om aan de toekomstige eisen van die klanten te kunnen voldoen, moet er een flexibel en betrouwbaar systeem worden geïmplementeerd. Dat de keuze dan – na een strenge selectie – valt op Digitech/RaamProducts geeft ons extra vertrouwen.”


Binnen Europa zal Cintas eerst in Nederland de Digitech-software gaan gebruiken, waarna een geleidelijke uitrol naar andere Europese landen volgt.


Over RaamProducts

RaamProducts – The Enterprise Content Management Company- is een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van Enterprise Content Management (ECM). Omdat de hoeveelheid documenten ongeremd groeit, hebben ondernemingen moeite deze informatie te beheren. RaamProducts maakt het voor elk type bedrijf mogelijk dit op een effectieve en beveiligde manier te managen. Daarbij is het opslaan van elk soort bedrijfsinformatie zoals papieren documenten, elektronische bestanden, e-mail berichten en print output onderdeel van de oplossing. Dankzij het verlagen van de kosten van ECM biedt RaamProducts het voordeel dat ECM van een kostenpost tot een generator van substantiële besparingen wordt en daardoor een key-factor binnen elke goed gemanagede onderneming.


RaamProducts is gespecialiseerd in alle facetten van Enterprise Content Management en de authorized independent distributeur van DIGITECH Systems. Dit geeft de mogelijkheid om het unieke SaaS-product ImageSilo® te gebruiken of de in-huis productsuite PaperVision®Enterprise. Via haar resellernetwerk biedt RaamProducts bedrijven verlaging van content management kosten, verhoogde security, compliance en verbeterde efficiency van bedrijfsprocessen.  

Over Cintas Document Management

Cintas Document Management is een wereldwijd opererende service provider binnen de wereld van documentmanagement en documentlogistiek. Centraal staat de integrale benadering van digitalisering, dossierbeheer en vertrouwelijke informatie vernietiging; de drie service pijlers van Cintas. Deze aanpak is voor onze klanten het meest profijtelijke business model. De drie pijlers bestaan uit hoogwaardige services die leiden tot een totaaloplossing in de complete keten van documentbeheer.

Rate this post

Print Friendly