Konica Minolta is onlangs door drukkerij CopyCompany gekozen als leverancier van twee digitale persen. Vanaf 1 juli 2011 zullen de bizhub PRESS C8000 en de bizhub PRO 1051 van Konica Minolta het digitaal drukwerk verzorgen.

Drukkerij CopyCompany is een hybride, grafisch bedrijf dat beschikt over zowel offsetpersen als zwart-wit- en kleurenprinters. De organisatie produceert uiteenlopend drukwerk voor zowel zakelijke als particuliere klanten en was op zoek naar een partij die hen kon voorzien van zware en snelle digitale persen. “Met de huidige ontwikkelingen in het digitale printen, was het voor ons van groot belang om op zoek te gaan naar een digitale pers die de kwaliteit van offset evenaart”, aldus Ezra Meewisse, mede-eigenaar van drukkerij CopyCompany. “De snelheid van 80 pagina’s per minuut die de PRESS C8000 levert, zonder teruggang in snelheid bij dikkere papiersoorten (tot 350 g/m2), is uniek in dit segment. Verder garandeert de PRESS C8000 absolute kleurstabiliteit van de eerste tot en met de laatste afdruk. Het ontzorgingsconcept van Konica Minolta spreekt ons erg aan; dit garandeert ons een minimale stilstand van de machines.”

Konica Minolta is erg verheugd dat drukkerij CopyCompany heeft gekozen voor de digitale persen.“Na een zorgvuldige selectieprocedure door CopyCompany, heeft de drukkerij besloten met Konica Minolta in zee te gaan”, aldus Konica Minolta. “Het totaalpakket van kwaliteit, prijs, persoonlijke benadering en ondersteuning gedurende het gehele traject heeft voor de drukkerij de doorslag gegeven. Na de installatie van de hardware, zullen we bespreken hoe we CopyCompany ook op softwaregebied kunnen ondersteunen.”

Rate this post

Print Friendly