AddComm is een jong, dynamisch, flexibel en leuk bedrijf. AddComm voegt waarde toe aan uw communicatie. Wij verzorgen de productie en logistiek van uw documenten en beschikken over diverse tools om de communicatie tussen u en uw klanten tot stand te brengen. Zoals print en mail, e-factureren, SMS, fax, e-mail, (web)fulfillment, scanning, maatwerkapplicaties en Document Design.
Door onze specialisatie in de fysieke en digitale documentenlogistiek zijn wij één van de meest veelzijdige communicatieprovidors in Nederland. En daar zijn we trots op !

Missie
AddComm stelt zich op als intermediair tussen de verzender en de ontvanger van een uniek document. De vorm van een document is fysiek (mail, fax), digitaal (e-mail, SMS, voice (telefoon) of drie dimensionaal (pakje, koker).

De intermediairrol vervullen wij voor alle organisaties en instellingen die beschikken over een database en hiermee intensief en interactief communiceren met hun klanten, leden en donateurs.

AddComm is gespecialiseerd rondom het fysieke en digitale document. AddComm neemt voortdurend een bijzondere positie in ten opzichte van de markt door:
Klantgericht denken en handelen
Onderscheid in technische mogelijkheden
Kwaliteit van dienstverlening
Professionaliteit van werknemers
Efficiëntie die aan klanten geboden wordt

Kernactiviteiten
Print
Mail
Fulfilment
E-diensten (e-mailing en e-billing)

Onderscheidend Vermogen
Veelzijdigheid van de dienstverlening op het gebied van fysieke- en elektronische informatieoverdracht
Alle diensten worden onder één dak aangeboden (one-stop-shopping)
Continuïteit gewaarborgd door stabiel klantenpakket en gestructureerd opleidings-, trainings- en motivatiebeleid (personeel)
Kwaliteitsbeleid (EN ISO 9001-2000)
Visionair

Rate this post

Print Friendly