O3Spaces heeft een nieuwe lijn van ‘Collaborative ECM’ oplossingen gelanceerd op basis van haar vernieuwende Workplace oplossing. Deze innovatieve documentoplossingen verenigen documentbeheer, ‘het nieuwe werken’ en procesondersteuning in effectieve gebruiksvriendelijke functionaliteit. O3Spaces ‘Collaborative ECM’ oplossingen zijn beschikbaar vanuit de cloud, of als vanouds binnen bedrijfsnetwerken.

O3Spaces biedt generieke document oplossingen, zoals scan-route-store documentverwerking en contractbeheer naast uitgebreide workflows, als snel te configureren modulaire oplossingen bovenop de vertrouwde Workplace documentrepository. “Elke organisatie kent bepaalde generieke processen, zoals de routering van binnenkomende post & documenten, authorisatieflows, inkoopprocessen, documentgeneratie en -conversie en het ontsluiten en archiveren van relevante emails en attachments. “ zegt O3Spaces directeur Rob Mentink. “In de praktijk worden zelfs deze generieke processen vaak nauwelijks ondersteund, hetzij door een gebrek aan een geschikte IT-oplossing of vanwege de positionering van deze processen buiten de kernprocessen van een organisatie.” O3Spaces Workplace biedt nu oplossingen die zulke pijnpunten effectief kunnen wegnemen, organisatiebreed, of juist binnen de scope van een afdeling of project.

O3Spaces Workplace is ook als ‘cloudoplossing’ gegroeid. “Op basis van onze diverse Open API’s kan Workplace naadloos worden geïntegreerd in de cloudarchitectuur. Management-taken kunnen worden gecentraliseerd en Workplace kan wrijvingsloos als onderdeel van samengestelde cloudoplossingen functioneren. Bijvoorbeeld in combinatie met groupware en CRM oplossingen.”, voegt Mentink toe.

De ECM innovaties in Workplace 4.0 op het gebied van gebruiksgemak, snelle implementatie en procesautomatisering hebben ertoe geleid dat wederom een Fortune 500 onderneming O3Spaces als oplossing heeft gekozen.

O3Spaces Workplace 4.0, is beschikbaar in drie commerciële varianten. De Workgroup Editie is een out-of-the-box oplossing voor documentbeheer en samenwerken voor het MKB, afdelingen, en werkgroepen. De Enterprise Editie is de uitgebreide ECM oplossing voor klanten die een moderne flexibele oplossing zoeken voor documentbeheer en de effectieve ondersteuning van processen. Bovengenoemde edities zijn beschikbaar als software die op uw eigen servers geïnstalleerd wordt. De O3Spaces Cloud Editie biedt het volledige spectrum aan functionaliteit van de Workgroup en Enterprise Edities als een Software as a Service (SaaS) oplossing.

Rate this post

Print Friendly