Naarden, 27 januari 2011 – Lexmark International heeft de nieuwste inkjet All-In-One (AIO)-printer gepresenteerd. De printer heeft een opvallend design en kan net als de andere laatste Lexmark inkjet printers verbinding leggen met draadloos internet.

De Lexmark Genesis S815 AIO kan kopiëren, scannen, faxen en e-mailen met slechts één druk op de knop. Daarnaast heeft de printer een innovatief en strak design, baanbrekende Flash Scan-technologie en kan de printer gebruikt worden om digitale foto’s weer te geven, als een echte fotolijst.

De Lexmark Genesis is gebouwd op hetzelfde inkjetplatform als de voorgaande inkjetlijn. De uitbreiding op deze lijn richt zich op professionals, MKB-bedrijven en thuiswerkers die op zoek zijn naar een stijlvol apparaat met innovatieve technologie en een hoge productiviteit.

De ingebouwde Flash Scan-cameratechnologie met een 10 megapixel imaging-sensor geeft een directe preview weer van het af te drukken of te scannen document. De Flash Scan-technologie zorgt tevens voor een hoge scansnelheid, wat de AIO in staat stelt een pagina ‘van document naar digitaal’ om te zetten in minder dan drie seconden[1].

Naast de innovatieve Flash Scan-technologie, is de Lexmark Genesis onder andere uitgerust met een 4.3 inch kleuren touchscreen. Dit touchscreen is ook beschikbaar op Lexmark’s andere AIO’s, de Platinum, de Pinnacle en de Interact en vormt de toegang tot diverse webtechnologieën[2]. Via het touchscreen kunnen professionals gebruik maken van Lexmark’s Smart Solutions, zoals de bekende, op cloud gebaseerde applicaties Evernote, TripIt, Facebook en Twitter.

De Lexmark Genesis ondersteunt tevens Lexmark’s afdruktechnologie Vizix. Printers met Vizix hebben aparte inkt-cartridges, wat zorgt voor een hogere afdruksnelheid en -kwaliteit, tegen lage vervangingskosten voor de klant.

Andere functies van de Genesis omvatten Wireless-N (IEEE 802.11n) voor uitgebreide dekking, een ingebouwde dubbelzijdige afdrukmogelijkheid en drie jaar garantie met levenslange telefonische ondersteuning[3].

“Zowel door het unieke, gladde, rechtopstaande design als door het brede scala aan SmartSolutions, is de Lexmark Genesis een echt innovatief en onderscheidend product in de markt van AIO’s”, zegt Rob Greaves, General Manager Lexmark Benelux. “Het belangrijkste is dat drukke professionals, na een snelle en eenvoudige installatie, direct de tijdbesparende instant preview, snelle kopieertijd en ongeëvenaarde scansnelheid naar de cloud zullen ervaren.”

Een compleet overzicht van alle functies van de Lexmark Genesis is hier te vinden.

Lexmark’s Genesis € 399,- zal onmiddellijk verkrijgbaar zijn. Tevens is de AIO beschikbaar in de Lexmark Online Shop.

Kijk voor informatie over Lexmark op www.lexmark.nl, de Lexmark Facebook-pagina, de ‘LexmarkNews’ Twitter feed of op het YouTube-kanaal van Lexmark.

Rate this post

Print Friendly