Naarden, 27 januari 2011 – Lexmark International (NYSE: LXK) heeft zijn succesvolle serie van kleurenprinters en multifunctionele producten (MFP’s) uitgebreid met dertien nieuwe printers. Elk apparaat is voorzien van een kleuren-touchscreen waarmee documenten toegankelijker worden en klanten documenten beter en sneller kunnen beheren. Daarnaast lanceert Lexmark nieuwe browsergebaseerde apparaat beheersoftware, Markvision Enterprise. Deze software biedt IT-beheerders een beter inzicht in het beheer van het printerpark.

Het touchscreen is eenvoudig in gebruik en naar behoefte aan te passen. Het touchscreen biedt snelle toegang tot de functies, snelkoppelingen en workflows die binnen de organisatie het meest worden gebruikt.

“De nieuwe touchscreens die we op deze apparaten hebben geïntroduceerd, bieden onze klanten meer gebruiksgemak. Ze kunnen worden gezien als de toegang tot Lexmark’s platform van personaliseerbare oplossingen die de workflow van de organisaties optimaliseren”, zegt Rob Greaves, General Manager Lexmark Benelux. “Door onze continue focus, investeringen en leiderschap in het leveren van slimme apparaten en oplossingen voor de markt, helpen we onze klanten om efficiënter te werken en productiever te worden.”

Lexmark X792 kleurenlaser MFP’s

De Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP’s verhoogt de productiviteit van een werkgroep door de multifunctionele prestatie en productiviteitoplossingen. Het 25,9 cm touchscreen is het grootste in zijn klasse[1] en geeft toegang tot Print Preview-functies. Hiermee kunnen klanten direct documenten of specifieke pagina’s binnen een document selecteren. Daarnaast geven nieuwe interactieve functies op het touchscreen direct feedback om de gebruiker te ondersteunen bij taken.

Lexmark X792-serie heeft met 47 pagina’s per minuut de hoogste afdruk- en kopieersnelheid in zijn klasse[1]. De serie omvat zes modellen die kunnen worden geconfigureerd met aanvullende in- en uitvoeropties en uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, gebaseerd op de behoeftes van de werkgroep. Het is het enige apparaat in zijn klasse[1] met de mogelijkheid om te perforeren. Deze flexibiliteit, gecombineerd met het afdrukken in levendige kleuren, zorgt ervoor dat organisaties zelf kleurenafdrukken van hoge kwaliteit kunnen produceren en hierdoor tijd en kosten besparen.

Lexmark C792 kleurenlaserprinters

De Lexmark C792-serie kleurenlaserprinters is de single-function versie van de Lexmark X792 MFP serie. De serie omvat de enige A4 kleurenprinter in zijn klasse[2] die voorzien is van een touchscreen (10,9 cm). De nieuwe flash-interface is gelijk aan die van een smartphone en stelt gebruikers in staat de printer eenvoudig te bedienen door middel van innovatieve navigatie en eenvoudige, zakelijke workflow-oplossingen. De Lexmark-serie is beschikbaar in vier configuraties om de verschillende behoeften van werkgroepen tegemoet te komen. Daarnaast biedt het flexibele mediahandeling en in- en uitvoer voor complexere werkzaamheden.

Bekijk de video animatie op onze site www.lexmark.nl voor meer informatie over de Lexmark C792 kleurenlaserprinter en de X792 kleurenlaserprinter MFP’s.

Lexmark X925 en C925 series

Voor klanten die veelvuldig op A3 afdrukken, heeft Lexmark zijn lijn van A3 kleurenlaserprinters uitgebreid. Dit is een aantrekkelijk geprijsd alternatief en een aanvulling op de bestaande Lexmark C935 en X945 kleurenlaser-productseries.

De Lexmark X925de kleuren MFP is uitgerust met een 25,9 cm touchscreen en levert hoge prestaties in afdrukken, kopiëren, scannen en faxen en levert tijdbesparende softwareoplossingen in een compact design.

De Lexmark C925 kleurenprinterserie kan afdrukken op banner-formaat (29,7 x 121,9 cm) en is de enige single-function A3 kleurenprinter in zijn klasse[3] met een touchscreen (10,9 cm). De serie bestaat uit twee modellen die verschillende mediahandelingen kunnen verrichten.

Middelgrote en grote werkgroepen kunnen deze slimme apparaten gebruiken om te kunnen voldoen aan de eisen van een omgeving waarin frequent wordt geprint en waarin geavanceerde netwerk-, beveiligings- en apparaat beheermogelijkheden vereist zijn.

Nieuwe softwareoplossing levert hoge prestaties en efficiëntie voor MKB- en grote bedrijven

Markvision Enterprise, Lexmark’s nieuwe apparaat beheersoftware is ontworpen om de downtime en kosten bij organisaties te verminderen door de output-omgeving strategisch te beheren. Markvision Enterprise is een krachtige, webgebaseerde tool, gebouwd op basis van een database en geeft IT-professionals de mogelijkheid om een portfolio van tientallen, honderden of zelfs duizenden apparaten proactief te volgen en te monitoren. Met deze schaalbare tool kunnen printerparken tot 20.000 netwerkprinters en MFP’s centraal beheerd worden gedurende hun gehele levenscyclus, ongeacht de fabrikant.

Voor het coördineren van de noodzakelijke taken voor het effectief controleren van het printerpark, heeft Markvision Enterprise een intuïtieve rollengebaseerde interface ontworpen. De volgende vier specifieke servicegebieden geven beheerders de mogelijkheid gebruikerstoegang te garanderen, gebaseerd op individuele rollen en verantwoordelijkheden: Asset Manager, Policies, Service Desk en Event Manager.

Markvision Enterprise zal later dit jaar te downloaden zijn vanaf http://www.lexmark.com/markvision. Een korte video animatie is er nu reeds beschikbaar.

Ondersteunende middelen

Meer informatie over de oplossingen die beschikbaar zijn op de nieuwe apparaten, is te lezen in de volgende productbrochures:

– Lexmark X792 kleurenlaser MPF’s

– Lexmark C792 kleurenlaserprinters

– Lexmark X925de kleuren MFP

– Lexmark C925de kleurenprinter

Rate this post

Print Friendly