Persoonlijke marketing

Informatie over FusionPro® Desktop, dé krachtigste en goedkoopste professionele software voor variabel data printen en FusionPro Expression, de goedkoopste beeldpersonalisatie software is te vinden bij Canon Nederland (161+162), Tetterode (139) en Bührmann Ubbens (188). Bij Tetterode kunt u ook terecht voor MarcomCentral™, de professionele oplossing voor het creëren en bestellen van marketingcommunicatie uitingen. Integratie FusionPro Expression en ExactTarget® (email-marketing) maken dat MarcomCentral™, dat als ‘Software As A Service’ wordt aangeboden, uitstijgt boven de gebruikelijke web2print applicaties en zich met recht marketing communicatie platform mag noemen.


Fotoboeken

Ook Taopix™, de alles in één fotoboekensoftware, kan worden bekeken. Canon en Bührmann Ubbens laten de software en de eindproducten zien.

Taopix™ is een end-to-end workflow voor het opzetten van een eigen fotoboeken business. Van orderinformatie van de klant, inclusief online betaling tot een geautomatiseerde productieworkflow voor printen, finishen en afleveren. Taopix™ maakt gebruik van een te downloaden software die de klanten op eigen Mac of PC installeren. Uniek is het ‘white label’-systeem waarbij u voor uw klanten een eigen fotoboekapplicatie kunt aanbieden.

Ook de bindsystemen van Unibind en het unieke Mazina papier, waarmee de pagina’s volledig plat liggen, worden door Canon gedemonstreerd.

Rate this post

Print Friendly