VIANEN, woensdag 26 januari 2011.- Tijdens de 15e MultiCopy Conventie in Vianen zijn Daan en Jessy Doedens, de ondernemers achter MultiCopy Groningen Rengerspark, uitgeroepen tot de Franchisenemers van het Jaar. Een prestigieuze prijs, waaraan ook een reis naar de FSI Conventie in Las Vegas is verbonden.

Daan en Jessy Doedens zagen in 2010 hun omzet enorm stijgen, terwijl de grafische branche het erg moeilijk heeft. Dit komt, aldus de jury, omdat zij continu blijven investeren in hun bedrijf om hun klanten optimaal te bedienen.

Voorbeelden die genoemd werden zijn de succesvolle omschakeling naar MultiCopy | The Communication Company, waarbij zij meer communicatiediensten en totaaloplossingen aan hun relaties bieden. Daarnaast investeren zij in verkoop, in innovatie, in Web-to-Print, duurzaamheid en hebben in 2010 een PlantijnCasparie overgenomen uit de Thieme Groep.

MultiCopy Groningen voert in 2010 dan ook de Top 10 aan van grootste MultiCopy bedrijven. Direct gevolgd door MultiCopy Utrecht Centrum (2) en MultiCopy Lelystad (3).

Verkopers van het Jaar

In Groningen viel nog een Award: Aankomend Verkooptalent 2010 werd Oguz Acioz. Verkoper van het Jaar werd Kees van Staa (MultiCopy Utrecht Centrum). Hij realiseerde maar liefst 150% meer omzet! Ondernemer Frank Nijkamp van MultiCopy Purmerend werd uitgeroepen tot de meest succesvolle verkopende ondernemer van 2010. De manier waarop hij MultiCopy | The Communication Company neerzet, werd alom geroemd. Diensten als websites, direct mailings en crossmedia campagnes worden zeer actief gepromoot en gemaakt in Purmerend.

De Top 10

De Top 10 van 2010 ziet er als volgt uit:

  1. MultiCopy Groningen Rengerspark
  2. MultiCopy Utrecht Centrum
  3. MultiCopy Lelystad
  4. MultiCopy Amsterdam West/Badhoevedorp
  5. MultiCopy Drachten
  6. MultiCopy Assen
  7. MultiCopy Katwijk/Noordwijk
  8. MultiCopy Zwolle
  9. MultiCopy Amsterdam Zuidoost
  10. MultiCopy Hoofddorp
Rate this post

Print Friendly