Tijdens het Kofax evenement Transform 2010 dat dit jaar in de Spaanse stad Barcelona werd georganiseerd heeft Kofax – leverancier van scansoftware – de prestigieuze Kofax Platinum Award uitgereikt aan Docspro. Kofax Platinum Award 2010

De award voor platinum solution provider is een onderscheiding die door Kofax uitsluitend wordt toegekend aan haar voornaamste business partners. Om in aanmerking te komen voor de Kofax Platinum Award moeten de medewerkers van de betreffende business partner technische trainingen hebben gevolgd over alle gangbare Kofax producten en bovendien moet er een groot aantal Kofax oplossingen verkocht & succesvol geïmplementeerd worden. Docspro heeft de Kofax Platinum Partner Award al vier keer eerder (in 2006, 2007, 2008 en 2009) in ontvangst mogen nemen.

Kofax Platinum Award, compliment voor onze medewerkers

Wij zien deze award als een groot compliment aan al onze medewerkers die dagelijks zeer gedreven en met groot enthousiasme hun enorme ervaring en deskundigheid aanwenden bij de realisatie van de innovatieve en kostenbesparende oplossingen die wij voor onze klanten realiseren.

Succes door bewezen scansoftware

Uiteraard is de hoogwaardige scansoftware van wereldmarktleider Kofax een belangrijk onderdeel in deze oplossingen. Wij beschouwen de nu ontvangen award daarom tevens als een aanmoediging om samen met wereldmarktleider Kofax ook in 2011 verder te bouwen aan oplossingen die van grote toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.

Namens Docspro waren Leo Schippers, Dennis Zwanenburg, Elles van der Werff en Rogier Schippers aanwezig om de Kofax awards in ontvangst te nemen

Rate this post

Print Friendly