Amsterdam, 25 januari 2011 – Pegasystems (NASDAQ: PEGA), toonaangevend leverancier in Business Process Management (BPM) en Customer Relationship Management (CRM) oplossingen, introduceert verbeteringen van de Pega Cloud for BPM oplossing om tegemoet te komen aan de toegenomen eisen die organisaties vandaag de dag stellen aan cloud computing. PEGA Cloud for BPM houdt rekening met veel van de belangrijke aandachtspunten die organisaties van oudsher hebben geuit rond veiligheid en integratie in de cloud. PEGA Cloud biedt nu de volledige BPM-suite, dynamisch case management mogelijkheden met 24/7 service en support en bovendien out-of-the-box integratie met bestaande datacenters.

In tegenstelling tot de meeste cloud BPM-producten, met alleen de mogelijkheid om oplossingen aan te passen, is Pega Cloud for BPM uitgerust met alle mogelijkheden van Pegasystems’ SmartBPM®-platform om BPM-oplossingen on-demand zowel te ontwerpen als uit te voeren. Met PEGA Cloud for BPM zijn investeringen, installatie en onderhoud in IT-infrastructuur, die doorgaans de projectkosten en implementatietijd verhogen, niet nodig. Prijzen beginnen bij 130 euro per gebruiker, per maand.

PEGA Cloud stelt organisaties in staat om klein te beginnen en met Pegasystems Build for Change®-technologie te groeien binnen hun afdelings- of organisatiebrede BPM-projecten. Dit vermindert implementatieproblemen die BPM-projecten vaak stilleggen. Zo zorgt PEGA Cloud ervoor dat klanten, als zij dat willen, hun oplossing kunnen verplaatsen van de cloud naar een on-premise oplossing, zonder de verplichting dat hun applicaties alleen in de cloud kunnen draaien. Daarnaast houdt PEGA Cloud ook rekening met implementatierisico’s die vaak worden geassocieerd met de cloud, door te voldoen aan strenge veiligheidseisen en regelgeving. Op die manier kan elke organisatie bedrijfskritische business process automation oplossingen snel implementeren, terwijl ze ook schaalbaarheid op datacenterniveau aanbieden.

Highlights

PEGA Cloud for BPM is uitgerust met alle eigenschappen die ondernemingen nodig hebben, zoals:

• On-demand BPMS met volledige managed services infrastructuur, 24/7 monitoring en support. Door uitbreiding van de managed services naar alle Pega-technologie zijn klanten beter in staat om projecten sneller op te starten.

• Zeer hoge veiligheid en betrouwbaarheid zorgt voor een 99,95 procent service level agreement (SLA) en voldoet tevens aan wettelijke voorschriften van de Europese Data Privacy Richtlijn.

• Out-of-the-box integratie met bestaande datacenters door middel van Pegasystems’ diensten en –connectoren, die ervoor zorgen dat Pega Cloud for BPM-oplossingen integreren met de bestaande in-house applicaties.

• Applicatie Portabiliteit dat klanten de flexibiliteit geeft tussen het porteren van hun applicaties vanuit de cloud naar de lokale infrastructuur, op elk moment van de levenscyclus van een applicatie. Daarmee kunnen organisaties zich aanpassen aan actuele business eisen.

Michele Cantara, Research Vice President bij Gartner:

“Bijna een op de vijf bedrijven die met BPM hun bedrijfsprocessen verbeteren, gebruikt publieke of private cloud-diensten om tenminste een van hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. De erkenning van BPM cloud-technologieën groeit. Bedrijven die een jaar geleden nog niet aan cloud-oplossingen dachten, overwegen nu BPMS als een dienst te gaan gebruiken, mits de cloud-aanbieder een aantal zaken kan garanderen, zoals beveiliging, inachtneming van regelgeving op nationaal niveau, een pay-as-you-go prijsstelling, integratie met lokale infrastructuur core systemen, en opties voor lokale infrastructuur en cloud-implementatie. Procesvereenvoudiging en de overgang naar shared service centers stimuleert de vraag naar BPMS cloud-platforms.”

Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems:

“Onze klanten gebruiken ons voor uiterst bedrijfskritische toepassingen in sterk gereguleerde marktsectoren en ze moeten er zeker van zijn dat elke cloudtoepassing voldoet aan de strengste eisen. Pega Cloud for BPM biedt onze klanten een sterke combinatie van beveiliging, prestatie en flexibiliteit. Hierdoor kunnen ze zakelijke toepassingen ontwerpen, bouwen en draaien die een snelle time-to-value leveren tegen een fractie van de kosten van traditionele implementaties. Alleen al dit jaar hebben onze klanten en partners meer dan 200 toepassingen met Pega Cloud gebouwd, terwijl wij 100 procent servicebeschikbaarheid verschaften.”

Pegasystems, Vinoly Building, Claude Debussylaan 20b, 1082 MD Amsterdam

Telefoon: 020 3057490, Website: www.pega.com

Over Pegasystems

Pegasystems (NASDAQ: PEGA), leider in Business Process Management, levert software waarmee ’s werelds meest geavanceerde organisaties hun omzetgroei, productiviteit en flexibiliteit kunnen optimaliseren. Klanten gebruiken de bekroonde SmartBPM® suite ter verbetering van hun klantenservice, het bereiken van nieuwe markten en vergroting van hun operationele effectiviteit. Met behulp van de gepatenteerde SmartBPM technologie van Pegasystems zijn bedrijfsapplicaties eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren.

De SmartBPM® oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie waarmee organisaties snel kunnen anticiperen op steeds veranderende marktomstandigheden. De ‘Build for Change®’ technologie stelt ondernemers en IT- medewerkers in staat beter te presteren dan hun concurrenten. De Pegasystems’ suite is aangevuld met een reeks solution frameworks gebaseerd op de normen en standaarden van toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening, de verzekeringswereld, de gezondheidszorg, de overheid, life science, communicatie, de productie en andere industrieën.

Het hoofdkantoor van Pegasystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over Pegasystems op: www.pega.com

Rate this post

Print Friendly