Sliedrecht, 24 januari 2011 – Accountantskantoor Brouwers Accountants & Adviseurs gaat voor zijn documentbeheer gebruik maken van UNIT4 DocumentManager. Het documentmanagementsysteem is een aanvulling op de totaaloplossing UNIT4 Accountancy Suite en wordt hier volledig mee geïntegreerd. In totaal zal het systeem door 150 medewerkers in gebruik worden genomen.

Brouwers Accountants & Adviseurs heeft twee vestigingen in Zwolle en vestigingen in Deventer, Genemuiden en Arnhem. Het accountantskantoor maakt al jaren gebruik van de totaaloplossing van UNIT4 en streeft naar zoveel mogelijk gebruikersgemak. Omdat de behoefte ontstond om documenten eenduidig te kunnen opslaan in een centraal, digitaal dossier besloot het accountantskantoor de totaaloplossing uit te breiden met UNIT4 DocumentManager.

Met name de combinatie van het gebruikersgemak, de integratie met de andere UNIT4-applicaties en de verscheidenheid aan diensten en disciplines gaven de doorslag voor de keuze van de oplossing.

Pedro Vossepoel, controller bij Brouwers Accountants & Adviseurs: “We zijn al jaren tevreden gebruiker van UNIT4-oplossingen, dus de keuze voor deze aanvulling was voor ons niet moeilijk. Gezien de toenemende stroom aan documenten, de verscherpte wet- en regelgeving en de groeiende aansprakelijkheid van accountants wordt het steeds belangrijker bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de informatievoorziening op orde te hebben. UNIT4 DocumentManager stelt ons hiertoe in staat.”

Rate this post

Print Friendly