Konica Minolta is onlangs onderscheiden met de Buyers Lab Inc. (BLI) ‘Line of the Year’ award voor zijn gehele MFP-lijn. De award wordt één keer per jaar uitgereikt aan de OEM (Original Equipment Manufacturer) wiens productlijn het beste scoort op de criteria van BLI. Betrouwbaarheid, beeldkwaliteit, productiviteit en gebruiksgemak zijn enkele aspecten waarop geëvalueerd wordt. Het afgelopen jaar heeft Konica Minolta meer MFP-prijzen gewonnen dan andere leveranciers van documentoplossingen. Alleen al bij de kleurenmodellen waren dit er zes.

Recentelijk heeft Konica Minolta’s bizhub C35 ook de prestigieuze BERTL’s Best award gewonnen. Het onafhankelijke testlaboratorium BERTL heeft de kleuren-MFP onderscheiden in de Best Feature Rich A4 Color MFP-categorie. Het kleuren touch screen, de scanmogelijkheden en de Emperon controller-technologie zijn volgens BERTL onderscheidend en maken de bizhub C35 zeer geschikt voor gebruik in kleine werkgroepen. OPS Core zorgt ervoor dat net als bij de A3-systemen ook de C35 automatisch tonerbestellingen, service-meldingen en tellerstanden kan doorgeven. “Deze onderscheiding is voor ons een aanmoediging om verder te gaan met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke technologieën”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Nederland. “De door BERTL genoemde kenmerken van de bizhub C35 komen terug in onze gehele bizhub-lijn.”

Verder heeft ook de zwart-wit MFP-serie van Konica Minolta een prijs gewonnen, de 2010 Good Design Gold award. Deze prijs is uitgereikt door de Japan Industrial Design Promotion Organization (JIDPO). De bizhub 423, bizhub 363, bizhub 283 en bizhub 223 hebben de award gekregen voor hun uitgebalanceerd design en het gebruiksgemak.

Rate this post

Print Friendly