Pitney Bowes is volop in beweging en heeft de afgelopen periode een aantal wijzigingen doorgevoerd. Het aantal oplossingen van de divisie Document Messaging Technologies (DMT) is verbreedt en blijft zich continu ontwikkelen. Dit biedt onze klanten een breed scala aan oplossingen die aansluiten op ieders specifieke marktwensen en waarbij maatwerk essentieel kan zijn.

In het kader van onze focus op totaaloplossingen heeft Pitney Bowes ook enkele organisatorische veranderingen ondergaan. Onlangs heeft Roy Peters, directeur Pitney Bowes DMT Benelux, Ser van de Graaf aangesteld als accountmanager voor de DMT oplossingen. Ser is een bekende in de document management wereld, en heeft meer dan 15 jaar ervaring in deze markt waar hij verantwoordelijkheid droeg voor de oplossingen op het gebied van adressering, folieverpakking en hoog volume couverteersystemen.

Bij Pitney Bowes Nederland zal Ser verantwoordelijk zijn voor de hoogvolume direct mail- en transactie markt, met couverteer- en envelope finishing oplossingen, alsmede de nieuwe Pitney Bowes IntelliJet Printing Systems, waarbij Pitney Bowes zich richt op de integratie van Print en Mail. In samenwerking met Martijn van Hees (Accountmanager DMT Europe Software & Sortation) en de Pitney Bowes Productspecialisten, zal Ser een team vormen dat werkt aan het versterken van de positie van Pitney Bowes.

Pitney Bowes biedt oplossingen binnen het totale, strategische CCM model (Customer Communication Management), waarbij door de integratie van Print en Mail een betere communicatie kan plaatsvinden met de klanten, van onze klanten.

Rate this post

Print Friendly