Ridderkerk, januari 2010 – Met de Xerox Color 1000 haalt Hollandridderkerk een milieuvriendelijke digitale pers in huis met de mogelijkheid van digitaal drukken met een extra glanslaag. Het SpotGlossEffect geeft het digitaal drukwerk de luxe uitstraling die normaal gesproken alleen met kostbaar Spot-UV te bereiken is. Met het SpotGlossEffect biedt Hollandridderkerk een duurzaam alternatief waarmee vanaf oplage één extra attentiewaarde aan full colour digitaal drukwerk meegegeven kan worden.

Volgens directeur Arno de Winter was vooral het milieuvriendelijke karakter bepalend bij de keuze voor de Xerox Color 1000. “Hiermee vervangen we een bestaande digitale pers om olievrij te kunnen produceren.”; aldus De Winter. Duurzaamheid is naast innovatie een belangrijke drijfveer voor Hollandridderkerk. Dit blijkt uit de verschillende certificeringen en het continu streven naar verduurzaming. De aanschaf van deze machine past volledig bij de milieuvriendelijke visie. Deze machine is volgens De Winter een mooi voorbeeld van innovatie in combinatie met duurzaamheid.

Een tweede reden om voor deze machine te kiezen, was: “De extra mogelijkheden door de toevoeging van de glanslak en de ruime variatie in papiersoorten.”; vervolgt De Winter. Hiermee geeft Hollandridderkerk haar brede dienstenpakket in digitaal drukken een extra verdieping. De technische eigenschappen zoals de hoge snelheid, hoge constante kwaliteit en de eenvoudige integratie binnen de bestaande workflow sluiten aan op on demand behoeften. Deze behoeften zijn volgens Hollandridderkerk vooral herkenbaar binnen de uitgeversmarkt en onder ‘creatieven’. De hoge eisen aan uitstraling, kwaliteit, snelheid van produceren en vrijheid in design zouden kenmerkend zijn voor deze markten. Met de aanschaf van de Xerox Color 1000 wil Hollandridderkerk deze markten maximaal kunnen bedienen.

Over Hollandridderkerk

Hollandridderkerk is al meer dan 50 jaar toonaangevend in de (repro)grafische branche en is internationaal georiënteerd. Het grafimediabedrijf levert 24 uur per dag met 140 medewerkers op 4500m2 gespecialiseerde ‘on demand’ dienstverlening aan diverse branches. Hollandridderkerk is een innovatief grafimediabedrijf dat haar relaties professionele ondersteuning biedt bij hun publishing- en communicatieactiviteiten. Deze activiteiten en de door Hollandridderkerk geboden (maatwerk)oplossingen leiden tot de productie van documenten en informatiedragers en de inrichting van content management processen, met als doel een hoger rendement voor onze relaties. In de interactieve dienstverlening staan de klanten (als partner) en hun markt centraal. Hun content wordt op betrouwbare en confidentiële wijze door Hollandridderkerk vertaald via kwalitatief hoogwaardige applicaties naar verschillende media. Kijk voor meer informatie op www.hollandridderkerk.nl.

Rate this post

Print Friendly