AcceptEmail is de nieuwe manier van rekeningen betalen. Digitaal, veilig en snel. Het werkt heel eenvoudig: u ontvangt een digitale factuur in uw mailbox. Met enkele muisklikken kunt u het bedrag via uw eigen bank direct overboeken. Betalen was nog nooit zo makkelijk!
Klik hier voor een demo

AcceptEmail is een product van AcceptEmail B.V. AcceptEmail is gebaseerd op Smartpix technologie (patent pending) van Smartpix B.V. Smartpix B.V. ontwikkelt en implementeert toepassingen op het gebied van de realtime distributie van vertrouwelijke en/of extreem dynamische informatie. Denk daarbij aan toepassingen zoals distributie van codes & lotnummers, track & trace van boekingen en bestellingen, inzicht in rekeninglimiet & beltegoed, e.d.

Verstuurt u veel facturen of acceptgiro’s? Met AcceptEmail gaat het goedkoper, sneller en veiliger. Want AcceptEmail combineert de kracht van email met de eenvoud van internetbankieren. Levert u diensten op het gebied van facturatie, incasso of online betalen? Maak dan kennis met AcceptEmail en breidt uw dienstenpakket uit met een open standaard die uw klanten kunnen inzetten als uiterst effectief betaalinstrument met uitgebreide marketingmogelijkheden

Rate this post

Print Friendly