Van 1 tot 3 februari vindt in Gorinchem de Grafische Vakbeurs plaats. De grafische sector maakt zich op voor wat hopelijk een positieve start van het nieuwe jaar zal worden. Ook Kodak brengt alles in gereedheid om samen met haar partners zo veel mogelijk (potentiële) klanten aan te spreken op de beursvloer. Kodak zal ook dit jaar geen eigen stand hebben, maar zal samenwerken met volgende partners voor verschillende initiatieven:

  • Atécé Graphic Products – stand 226 – Erwin Harmsen, Technology and Solutions Specialist bij Kodak, zal tijdens de beurs op geregelde tijdstippen workflow demonstraties geven. Tijdens deze sessies licht hij toe hoe klanten hun productieflow kunnen optimaliseren en zo productiekosten uitsparen.
  • Océ-Nederland B.V. – stand 215-218 – Bij Océ kunnen geïnteresseerden stalen van de KODAK NEXPRESS SE3000 Digitale Drukpers bekijken en vergelijken.
  • Ricoh – stand 302 – Op de Ricoh stand kunnen bezoekers de KODAK NEXPRESS SE3000 Digitale Drukpers aan het werk zien en zelf de werking en snelheid van de drukpers ervaren.

Tijdens de beurs zullen de Kodak vertegenwoordigers niet alleen op deze standen te vinden zijn, maar ook op de beursvloer zelf.

An Van Acker, Channel Manager Digital Printing Solutions and Business Manager EPS France & Benelux bij Kodak, motiveert de keuze voor de samenwerking op de stands van de partners: “Er lopen zo veel leuke acties in samenwerking met onze partners, dat het ons opportuun leek om hier de nadruk op te leggen tijdens dè grafische vakbeurs van het jaar. Onze sales managers krijgen nu ook meer de kans om de sfeer en mogelijkheden tijdens de beurs op te snuiven. Kodak is dan ook enorm gemotiveerd om zo de interactie met de klanten te stimuleren tijdens de beurs.”

Rate this post

Print Friendly