Amsterdam, Nederland, 11 januari, 2011 – PFU Imaging Solutions Europe Limited, een dochtermaatschappij van Fujitsu en verantwoordelijk voor documentscanners, heeft onlangs tien winnaars uit heel Europa bekend gemaakt die hebben meegedaan aan de loterij, die gehouden is om het vijftigjarig jubileum van PFU Limited (Japan) te vieren. Vijf speciale uitgaven van de ScanSnap S1500 en de ScanSnap S1300-scanners zijn gegaan naar de winnaars in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland en Turkije. De winnaars hebben hun indrukwekkende nieuwe scanners tijdens de kerst ontvangen.

Deze speciale uitgaven van de ScanSnaps, die speciaal zijn ontworpen om de vijftigste verjaardag van PFU Limited (Japan) te vieren, zijn perfecte voorbeelden van traditionele Japanse esthetiek en vakmanschap. Elke ‘limited-edition’ ScanSnap is uniek en beschilderd met Japanse Urushi lak en versierd met goud. De fijne laklaag is aangebracht met behulp van de oude Wajima-lakwerkmethode, die is ontstaan in de Japanse prefectuur Ishikawa. Deze regio is overigens ook de plek waar PFU is ontstaan.

Winnaar Nederland uit Volendam

De gelukkige winnaar uit Nederland is de Volendammer Robert van Gelder die voor zijn werk als zelfstandig ondernemer al enige tijd gebruikt maakt van de Scan Snap S1500 voor het verwerken van facturen, bonnetjes en afschriften. “Ik ben ontzettend blij met de prijs, de Scan Snap van PFU Fujitsu draait als een zonnetje en ziet er ook nog eens schitterend uit!.”

In november 2010 konden vele hooggeplaatste vertegenwoordigers van de landen rond de Grote Oceaan de met Urushi lak versierde ScanSnaps bekijken tijdens een tentoonstelling van fijn Japans handwerk gedurende de APEC (Aziatisch-Pacifische Economische Samenwerking). Een conferentie die werd gehouden om de economische ontwikkeling en samenwerking in de regio te bevorderen. De jubileumeditie-scanners zijn ook te zien geweest op tentoonstellingen en beurzen in de hele EMEA-regio waar de hoge kwaliteit kunst, lakwerk en goudafwerking de belangstelling voor traditioneel Japans handwerk bij klanten en bezoekers in de EMEA-regio opnieuw heeft opgewekt.

De jubileummodellen zijn gebaseerd op de S1500 en de S1300-productiemodellen en hebben dezelfde functies die scannen eenvoudiger en intuïtiever maken. De intelligente technologie stelt gebruikers in staat om verschillende soorten documenten te scannen, zonder de scannerinstellingen aan te passen. Bij de aanraking van een knop, detecteren de compacte scanners automatisch het papierformaat, de afdrukstand en kleurinstellingen en of het document enkel- of dubbelzijdig bedrukt is.

Prijs en beschikbaarheid

ScanSnap-productiemodellen zijn verkrijgbaar in de EMEA via de verkoopkanalen van PFU.Voor vragen betreffende uw aankoop kunt u mailen naar info@fdg.fujitsu.com of bellen met +49 (0) 89 323 780. De ScanSnap S1300 heeft een adviesverkoopprijs van € 259, en de ScanSnap S1500 heeft een adviesverkoopprijs van € 479 (exclusief btw). De prijsstelling voor de jubileummodellen is op aanvraag beschikbaar.

Rate this post

Print Friendly