Wat dacht u ervan om 24 uur per dag, 7 dagen per week voor uw klanten bereikbaar te zijn. Om nieuwe klanten binnen te halen en betalingen te ontvangen nog voordat u gaat produceren. Wat dacht u van een relatief lage investering in een verkooptool die u héél veel extra opdrachten en omzet kan opleveren en die zichzelf binnen korte termijn heeft terugverdiend. En dit alles vanaf slechts 0,34 cent per uur! Utopie of werkelijkheid?

 Mogen wij u voorstellen aan VoorWeb™, de flexibele on-line verkooptool voor de zeefdruk, grootformaat en signindustrie.

De meeste zeefdrukkers en signondernemingen hebben nog geen digitaal verkooploket waar klanten in real-time prijsinformatie kunnen opvragen en producten kunnen bestellen, laat staan een volwaardig Web-to-Print systeem met aansturing van productie en/of management informatie systemen. Dit is deels te verklaren omdat vrijwel alle Web-to-Print systemen zijn toegespitst op kleinformaat drukwerk. Ook de Web-to-Print oplossing VoorWeb™ kent zijn oorsprong in de kleinformaat hoek. Maar de architectuur van dit systeem is dusdanig flexibel gebleken dat het perfect aansluit bij de meeste specifieke wensen en eisen van zeefdrukkers en signmakers.

De afgelopen periode heeft VoorZet dan ook veel kennis en ervaring uitgewisseld met de brancheorganisatie ZSO en de firma Fair-Play te Amsterdam, om VoorWeb™ nog verder uit te breiden met specifieke functionaliteit voor deze branche.

“Er liggen mooie kansen voor ons om zeefdrukkers en signmakers met succes op het internet te krijgen”, aldus Léon van Schie, algemeen directeur VoorZet. “VoorWeb™ vormt een robuuste en gebruiksvriendelijke basis voor een versie die nog breder inzetbaar is dan alleen voor het marktsegment waarvoor het product oorspronkelijk is ontwikkeld. Voor een vast en laag maandbedrag kunnen ZSO leden straks gebruik gaan maken van de branche-specifieke versie van ons Web-to-Print systeem, die gekoppeld zal zijn aan een speciale portaal. We zijn zeer verheugd dit samenwerkingsverband met de ZSO en haar leden aan te mogen gaan”.

Secretaris ZSO Cees Koedijk vult aan: ”Door deze samenwerking kan er aan de ZSO leden voordeliger een Web-to-Print oplossing geboden worden en dankzij de portaal wordt ook de vindbaarheid op het internet veel groter. Een win-win situatie dus”.

De introductie zal officieel plaatsvinden op 1, 2 en 3 februari a.s. tijdens de Grafische Vakbeurs 2011 te Gorinchem. VoorZet partner Wifac B.V. stelt speciaal ruimte ter beschikking op haar beursstand, alwaar geïnteresseerden alle informatie kunnen verkrijgen over de ZSO portaal, de branche-specifieke versie- én de gewone versie van VoorWeb™.

Rate this post

Print Friendly