20/20 vision Europe BV, leverancier van softwareoplossingen voor het proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling (onder andere elektronisch factureren), lanceert een geheel nieuwe website.

Relevante informatie per segment, functie en oplossing

Op de nieuwe website staat relevantie voor professionals centraal. Per segment, functie of type oplossing is de informatie op de nieuwe website terug te vinden. U vindt informatie over oplossingen voor:

Ook wordt aan algemeen management, inkopers, financials en IT-ers, in de woorden van hun functiegenoten, uitgelegd wat oplossingen van 20/20 vision voor hun functies betekenen. Daarnaast worden de accenten van elektronisch factureren en budget2pay automatisering binnen verschillende segmenten op de nieuwe website aangegeven. Dit alles wordt ondersteund door een begrijpelijke beschrijving van de huidige stand van de wet- en regelgeving op Nederlands en Europees niveau en het laatste nieuws omtrent budget2pay automatisering en elektronisch factureren.

Geïnteresseerd wat 20/20 vision voor u kan betekenen?

Wij bieden u de Budget2pay scan. Onze ervaren adviseur neemt uw proces met u onder de loep en geeft gratis advies op basis van 15 jaar ervaring met budget2pay automatisering en elektronisch factureren. Lees hier meer over de budget2pay scan.

Rate this post

Print Friendly