Nieuwegein, 10 januari 2011. OpenSesame ICT lanceert de zoekmachine OpenFSS®.
OpenFSS® (Open File Server Search) is een zoekmachine die het mogelijk maakt alle tekst gebaseerde bestanden op uw file server(s) razendsnel full-tekst doorzoekbaar te maken en met een webbased interface aan uw gebruikers beschikbaar te stellen.

Met deze nieuwe innovatieve oplossing richt OpenSesame ICT zich op alle organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar een kosten effectieve kant- en klare oplossing die snel en efficiënt ingezet kan worden.

Waarom
Steeds meer informatie wordt digitaal en vanzelfsprekend ergens op uw file servers en netwerkschijven opgeslagen. Maar hoe vindt u deze later efficiënt of überhaupt weer terug?
Met de OpenFSS oplossing van OpenSesame ICT is dat volledig onder controle. Hiermee kunt u al uw file en netwerk (opslag) servers indexeren en de informatie via een webbased zoekinterface aan uw medewerkers en collega’s beschikbaar stellen. Op basis van een role-based model kunnen rechten worden uitgedeeld zodat alleen de informatie die mag worden gevonden ook daadwerkelijk wordt gevonden. De standaard en geavanceerde zoekinterface kan stand-alone worden aangeboden maar ook met weinig inspanning door OpenSesame ICT met uw Internetsite of Intranet worden geïntegreerd.
Kortom, een ideaal scenario om uw hoofdpijn dossier snel onder controle te krijgen.
En voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken is op dit moment sterk in opkomst waarbij een oplossing als OpenFSS® een toegevoegde waarde kan zijn bij het ondersteunen van medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Of deze nu vanaf kantoor, thuis of een andere locatie bepaalde informatie die ergens op een van de bedrijf netwerkschijven is opgeslagen snel nodig hebben.

Seminar
In februari 2011 organiseert OpenSesame ICT een seminar over deze nieuwe zoekmachine. Meer weten of deelnemen bezoek www.osict.com/seminars/openfss.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenFSS® en OpenIMS® als standaard software beschikbaar.

OpenIMS® is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management.

OpenFSS® en OpenIMS® draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn volledig webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com/openfss en/of www.openims.com.


Rate this post

Print Friendly