Bij Drukkerij Efficiënt in Nijmegen staat sinds kort een nieuwe Océ CS 665 Pro kleurenprinter. ‘Dat was nodig, onze vorige Océ printer zat aan het plafond van haar capaciteit,’ zegt directeur/eigenaar Tonnie Konings. ‘Bovendien zijn tegenwoordig de kwaliteitseisen, die aan digitaal drukwerk gesteld worden, hoger. Als offsetdrukkers van huis uit kijken we daar van nature extra kritisch naar. Met de nieuwe Océ printer hoeven we ons over de kwaliteit voorlopig geen zorgen te maken, die is prima. Wij zijn nu ruim zes jaar actief met het maken van digitaal drukwerk.

Toentertijd stapte er een Océ vertegenwoordiger bij ons binnen die vertelde dat printen ‘de toekomst’ was. Wij zijn daar voorzichtig ingestapt en daar hebben we geen spijt van, integendeel. We hebben veel kennis en een gezond orderpakket weten op te bouwen en dat blijft groeien. Toen wij voor de keuze van onze nieuwe printer stonden, hebben wij ons goed georiënteerd en verschillende merken uitgebreid bekeken en getest. Dat het weer Océ geworden is, is vooral een kwestie van vertrouwen. Océ wist ons er van te overtuigen dat we over de volle duur van contractperiode op alle service en upgrades kunnen rekenen. En eerlijk is eerlijk, we hebben wat dat betreft goede ervaringen met Océ. We zien Océ dan ook meer als een partner, dan als een leverancier’.

Over Drukkerij Efficiënt

Drukkerij Efficiënt werd ruim 35 jaar geleden in Nijmegen opgericht en maakte in het begin vooral doorschrijfkasboeken en andere administratief drukwerk. Vanuit dat specialisme heeft Drukkerij Efficiënt tot een hybride drukkerij, die klanten wil helpen om nog beter te communiceren. Daarvoor staat een gemotiveerd team van 14 medewerkers, onder leiding van Tonnie Konings, paraat. Drukkerij Efficiënt is gevestigd in het centrum van Nijmegen, te midden van opdrachtgevers uit de non profit sector, (lokale) overheid, communicatiebureaus en midden- en kleinbedrijven. Meer informatie: www.drukkerijefficient.nl


Rate this post

Print Friendly