Zebra Technologies maakt mobiele printapplicaties voor Apple-apparaten. Rechtstreeks printen van etiketten, kwitanties en gecodeerde RFID-tags vanaf Apple iPhone, iPad, en iPod touch® dankzij de Zebra Utilities App en ZebraLink™ Multiplatform SDK

Amersfoort, 5 januari 2011 – Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA), een vooraanstaande wereldwijde producent van gespecialiseerde print- en automatische identificatieapparatuur, maakt bekend dat gebruikers voortaan rechtstreeks naar een mobiele of vaste printer kunnen afdrukken vanaf drie mobiele digitale apparaten, namelijk de Apple iPhone, iPad en iPod touch, met behulp van de Zebra Utilities App en ZebraLink™ Multiplatform SDK. Via deze innovatieve Auto-ID software kunnen ontwikkelaars tevens applicaties op maat maken waarin printen naadloos wordt geïntegreerd, wat bedrijven tijd en geld bespaart.

Met het toenemend belang van permanente bereikbaarheid van en communicatie met buitendienstmedewerkers zijn mobiele apparaten een bepalende factor voor het concurrentievermogen van bedrijven geworden. “Zebra investeert voortdurend in nieuwe technologie zodat onze partners en klanten onze printers op innovatieve wijze kunnen gebruiken. In 2010 werd de eerste Multiplatform SDK met bijbehorende applicatie ontworpen en nu is ze ook geschikt gemaakt voor het Apple-platform. Mobiliteit van het personeel zal ook in 2011 een topprioriteit blijven en deze lancering toont aan dat wij ernaar streven onze klanten de meest geavanceerde oplossingen te bieden”, zegt Norbert Terlouw , Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux.

De nieuwe ZebraLink™ Utilities App biedt gebruikers de mogelijkheid:

• een etikettensjabloon rechtstreeks met een Zebra-printer af te drukken;

• bestanden van het internet op te halen en te printen;

• foto’s te nemen en af te drukken;

• verbinding te krijgen met de website van een printer;

• de printerstatus te controleren.

Zowel de ZebraLink™ Multiplatform SDK als de Zebra Utilities App kunnen worden gedownload via www.zebra.com/SDK. Deze site biedt softwareontwikkelaars toegang tot softwarebibliotheken en voorbeelden van broncodes van Zebra voor gebruik in hun eigen ontwikkelingsomgeving. Ook kunnen demonstraties van printapplicaties via deze website gedownload worden. De autonome applicatie kan eveneens rechtstreeks vanuit de Apple iTunes AppStore worden gedownload.

Rate this post

Print Friendly