Lichte, duurzame houder die volledig is toegesneden op de nieuwste mobiele computer van Motorola

Amersfoort, 5 januari 2011 – Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA), wereldwijd toonaangevend in oplossingen voor specialty printing en automatische identificatie, lanceert een nieuwe versie van de RW 420 Route Palette, die speciaal bedoeld is voor de nieuwe MC9500 industrial-grade mobiele handterminal van Motorola Solutions. De RW 420 is uitermate geschikt voor levering aan de winkel en voor buitendienst- en verkoopactiviteiten, en maakt applicaties voor de buitendienst zowel efficiënter als gebruiksvriendelijker, zodat tijd en geld bespaard kunnen worden.

“De nieuwe versie van de RW 420 Route Palette is niet alleen de meest robuuste houder voor terminals/printers die op de markt verkrijgbaar is, maar ook het enige product dat compatibel is met de nieuwe MC9500 handterminal”, aldus Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux. “De uiteenlopende geïntegreerde draagtoestellen van Zebra, die stuk voor stuk compatibel zijn met de mobiele terminals van Motorola, optimaliseren het leveringsproces en stellen mobiele medewerkers zo in staat ongekend efficiënt te opereren.”

De RW 420 Route Palette, speciaal ontworpen voor de ruige omstandigheden van draagbare computers in de buitendienst, is het meest robuuste product in zijn soort. De Ingress Protection (IP)-waardering is IP 42, hetgeen betekent dat het apparaat bestand is tegen omgevingsfactoren als vocht, stof en vuil.

“De RW 420 Route Palette en de MC9500 van Motorola zijn beide ‘best in class’ waar het gaat om robuustheid en duurzaamheid. Samen bieden ze dus precies datgene wat medewerkers nodig hebben om hun productiviteit te kunnen verhogen en in de praktijk optimaal te presteren,” legt Marco Landi, vice president EMS channels EMEA van Motorola. “De langdurige relatie tussen Motorola Solutions en Zebra laat zien hoeveel waarde wij hechten aan het ontwikkelen van uiterst innovatieve, technologisch geavanceerde oplossingen voor mobiel personeel.”

Dankzij de lichtgewicht schouderriem en het stevige handvat kan de houder probleemloos meegenomen worden naar klanten. Ter plekke kan het apparaat als een schilderspalet in de hand gehouden worden voor het invoeren van gegevens en het printen van afschriften, facturen en bestelbonnen, zodat geen afzonderlijke mobiele apparaten meer aan de riem gedragen hoeven te worden.

Andere belangrijke kenmerken zijn onder meer:

• Ingebouwde Digital Exchange (DEX)-interface – stelt de medewerker in staat het IT-systeem van de klant te gebruiken en gegevens (hoeveelheden, prijzen…) betreffende het af te leveren product te downloaden. Ook is hiermee een snelle regeling of afstemming tussen het leveringsbedrijf en de ontvanger gegarandeerd.

• Gelijktijdig opladen – printer en handterminal kunnen gelijktijdig opgeladen worden via één bron; er hoeven dus geen aparte oplaadapparaten aangeschaft te worden, hetgeen geld en ruimte bespaart.

• Flexibiliteit in het gebruik – printer en computer kunnen eenvoudig uit de houder genomen worden en zo nodig los van elkaar gebruikt worden, zodat kosten in verband met reparatie of extra onderdelen geminimaliseerd worden. Verder kan het toestel dankzij de ingebouwde voetsteunen tijdens het uitvoeren van andere handelingen rechtop neergezet worden.

De RW 420 Route Palette is in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor de MC9500-serie en de MC909X-S, de MC75 en de MC-70 mobiele computers van Motorola.

De RW 420 Route Palette van Zebra wordt voornamelijk verkocht via Zebra’s omvangrijke netwerk van channel partners. Meer informatie is te vinden op www.emea.zebra.com/en/rwseries.

Rate this post

Print Friendly