Breukelen, 4 januari 2011 – Martijn Brand (45) is per 1 januari 2011 benoemd tot algemeen directeur van Xerox Nederland. Brand, voorheen General Manager van de Central Entity voor de European Channel Group, volgt Jo Van Onsem op, die per 1 januari is aangesteld als. Van Onsem zal tevens plaatsnemen in de Europese directie van Xerox.

Martijn Brand heeft een brede ervaring binnen Xerox. Van 2006 tot 2009 was hij als directeur Office Systems en later als directeur Office Solutions Group & Large Accounts verantwoordelijk voor respectievelijk het MKB en de grootzakelijke markt. In 2009 maakte hij de overstap naar Xerox Oostenrijk, waar hij werd aangesteld als algemeen directeur. In zijn laatste rol bij de European Channel Group was hij onder meer verantwoordelijk voor het indirecte verkoopbeleid in Nederland.

“Na twee jaar grotendeels in het buitenland te hebben gewerkt, verheug ik mij erop leiding te mogen geven aan de Xerox organisatie in Nederland”, aldus Martijn Brand. “In mijn nieuwe rol ga ik mij richten op de verdere uitbouw van ons dienstverleningsaanbod rondom document-, informatie- en bedrijfsprocessen voor grote en middelgrote bedrijven in Nederland. De behoeften van onze klanten veranderen snel. Met onze technologie en dienstverlening gecombineerd met de expertise van onze dochter ACS spelen we daarop in en stellen we onze klanten in staat zich te richten op hun core business.”

Jo Van Onsem was sinds 1 juli 2007 algemeen directeur van Xerox Nederland en sinds 1 januari 2010 ook van België en Luxemburg, waar Ingrid Gonnissen de verantwoordelijkheden van hem overneemt

Rate this post

Print Friendly