Almere Buiten, 4 januari 2011.

Het afgelopen jaar is gebleken dat er grote behoefte is binnen de grafische industrie naar een uiterst betaalbare en snel op te zetten Web-to-Print systeem, waarbij op laagdrempelige wijze product- en prijsinformatie aangeboden kan worden. Voor veel grafische bedrijven lijken on-line opmaak mogelijkheden op basis van sjablonen en variabele data (in eerste instantie) van ondergeschikt belang te zijn, maar wil men wel een digitaal verkooploket om nieuwe klanten binnen te halen en offerte- en ordertrajecten te kunnen automatiseren.

Om te kunnen voorzien in deze groeiende behoefte heeft VoorZet Graphic Workflow Solutions – ontwikkelaars van VoorWeb™ – besloten om hun bekroonde Web-to-Print oplossing in twee varianten aan te gaan bieden. Vanaf heden is VoorWeb™ dan ook omgedoopt tot de VoorWeb™ Web-to-Print Suite welke bestaat uit VoorWeb™ Start! en VoorWeb™ Pro!.

De Pro! versie is identiek aan VoorWeb™ zoals deze tot op heden aanboden werd en beschikt over zeer uitgebreide opmaakmogelijkheden om onbeperkt sjablonen aan te maken. VoorWeb Start! is de nieuwe variant waarin het werken met sjablonen niet beschikbaar is. VoorWeb™ Start! en VoorWeb™ Pro! en worden respectievelijk aangeboden voor € 4.995,- en € 6.500,- euro.

Voor beide varianten zijn de plugin’s beschikbaar voor koppeling met MIS systemen, workflows en betaalsystemen. VoorWeb™ Start! biedt een eenvoudig groeipad. Zo kunnen gebruikers van VoorWeb™ Start! in een later stadium moeiteloos upgraden naar VoorWeb™ Pro!, met behoud van alle gegevens! De kosten hiervoor bedragen slechts eenmalig € 1.995,-. De onderhoudskosten voor beide versies zijn gelijk, te weten € 135,- per maand na het eerste contractjaar (excl. service- en onderhoudskosten voor optionele plugin’s).

Met deze differentiatie wordt de keuzemogelijkheid vergroot en biedt VoorZet Graphic Workflow Solutions een nog beter scala aan betaalbare oplossingen voor grafische bedrijven die hun omzet via het internet willen vergroten.

Rate this post

Print Friendly