Almere, 3 januari 2011 – Neopost, Europees marktleider en een wereldwijde leverancier van innovatieve high-tech oplossingen voor een optimale post- en documentverwerking, stelt de nieuwe lijn frankeersystemen voor aan het grote publiek. Tijdens de dertiende editie van de vakbeurs Facilitair, die op 19, 20 en 21 januari 2011 wordt gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, kan men voor het eerst van dichtbij kennismaken met de IS-lijn.


In een steeds sneller evoluerende bedrijfswereld zijn er enkele constanten. Zo wil elke organisatie de productiviteit en efficiëntie maximaliseren door kosten te reduceren. Dit lijkt een tegenstrijdigheid en onmogelijk, maar niets is minder waar.

Net zoals copiers thuishoren in elk kantoor of elke postkamer, is ook een frankeertoestel een belangrijke kantoormachine geworden. In vergelijking met postzegels bespaart elke organisatie met zo’n toestel meteen 9 procent op het binnenlands brievenbustarief.


Neopost IS-reeks frankeersystemen

De nieuwe IS-reeks van Neopost speelt niet alleen in op de meest praktische vereisten van elke onderneming, ze voldoet meteen ook aan de huidige technologische verwachtingen. De nieuwe combinatie van LAN connectie en de verbinding met Online Services tilt de dienstverlening naar een hoger niveau. Een dure analoge lijn is dankzij de IS-lijn helemaal overbodig geworden. Minder kosten, en toch méér mogelijkheden.

De Neopost IS-350, IS-420, IS-440 en IS-480 downloaden automatisch de meest recente portotarieven. Software updates kunnen snel gebeuren, terwijl reclameboodschappen en logo’s eenvoudig gedownload kunnen worden. Deze nieuwe manier van informatie-uitwisseling stelt elke organisatie in staat om continuïteit te garanderen: het frankeersysteem verstuurt zelfs automatisch een e-mail wanneer de cartridge aan vervanging toe is. In combinatie met inktmanagement ontvangt de gebruiker tijdig een nieuwe cartridge, zonder hiervoor zelf actie te moeten ondernemen. En, last but not least, eventuele storingen worden sneller opgelost. Op afstand wordt de oorzaak via Neopost Online Services geanalyseerd en – indien mogelijk – direct verholpen.


Geautomatiseerde postverwerking

Niet alleen frankeersystemen dragen bij tot een optimalisatie van de dagelijkse bedrijfsprocessen. Geautomatiseerde postverwerking brengt alleen maar (meer) op: tijdswinst, vereenvoudiging en kostenbesparing door een snellere en efficiëntere postbehandeling, een professioneel imago door een correcte postverwerking, klanttevredenheid door een accurate opvolging…

Neopost heeft oplossingen voor zowel grote verzenders met professionele postkamers als voor kleinere kantoren. Tijdens de vakbeurs kan elke facilitair verantwoordelijke met eigen ogen zien hoe ook couverteermachines, adresseersystemen en briefopeners bijdragen tot een snellere, meer professionele en vooral correcte postverwerking. Ook documentverwerking is een belangrijk en niet te onderschatten aspect die op stand 2.008 van de vakbeurs Facilitair onder de loep zal worden genomen: van printfile tot envelop.


NEOPOST

Neopost is Europees marktleider en een wereldwijde leverancier van oplossingen voor een optimale post- en documentenverwerking. De organisatie heeft vestigingen in 18 landen en telt meer dan 5.400 medewerkers. Meer dan 800.000 klanten in 90 verschillende landen maken gebruik van de producten en diensten van Neopost. In 2009 realiseerde Neopost een jaaromzet van 913 miljoen euro. De multinational biedt u het meest geavanceerde gamma aan producten en diensten zoals digitale frankeermachines, gebruiksvriendelijke omslagvulmachines, professionele adresseerprinters, snelle briefopeners, duurzaam postkamermeubilair en ganse postkamerinrichtingen. Daarnaast biedt Neopost ook oplossingen aan voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. Het volledige dienstenpakket omvat ondermeer consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris.

Rate this post

Print Friendly