AMSTERDAM, 28 december 2010 – Met de oprichting van de CB Groep beschikt het bedrijfsleven in de Randstad voortaan over één loket voor alle zakelijke oplossingen van Canon. Door de samenvoeging van bestaande kantoren in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam ontstaat een krachtige, centraal geleide verkooporganisatie waar ondernemers uit de regio terecht kunnen voor advies over en ondersteuning voor alle document workflow-oplossingen van Canon. De organisatie levert haar dienstverlening vanaf 1 januari 2011 via haar Amsterdamse en Haagse vestigingen aan bedrijven in de gehele Randstad. Naast de officiële status van Canon Solutions Partner is de CB Groep gecertificeerd leverancier van alle Canon service- en supportproducten. De CB Groep voorziet in directe serviceverlening middels haar eigen service organisatie. 

De CB Groep bundelt alle expertise op het gebied van de documentgerelateerde oplossingen van Canon: van kantoor- en repro-oplossingen tot sterk gespecialiseerde dienstverlening. De groep zal functioneren als toeleverancier van een uitgebreid portfolio van hoogwaardige Canon-producten, kantoorartikelen en IT-services. Tevens verzorgt CB Groep ICT-diensten op het terrein van netwerk- en pc-beheer, softwareapplicaties en digitale (netwerk)oplossingen van Canon. Op het gebied van SharePoint™ en digitaal archiveren heeft Gateskeeper ICT verschillende baanbrekende maatwerkapplicaties ontwikkeld.


Oplossingen op maat

“Met de oprichting van de CB Groep willen wij ons positioneren als een leverancier van totaaloplossingen op het gebied van documentbeheer. Hiermee vergroten wij ons werkgebied per 1 januari 2011 naar de gehele Randstad. Het is dan ook onze ambitie klanten in de Randstad te ondersteunen bij het verhogen van de efficiency en productiviteit van hun organisaties”, aldus Marcel Kiveron, mededirecteur van de CB Groep. “Hieraan geven wij invulling met een uitgebreid aanbod van producten en diensten op het gebied van Canon-afdruksystemen

– copiers, printers, faxen en multifunctionele systemen – softwaretoepassingen en IT-dienstverlening. Klanten beschikken hiermee over één loket met korte lijnen en de zekerheid dat apparatuur optimaal functioneert. Bovendien kunnen ze een beroep doen op maatwerkoplossingen die aansluiten op hun specifieke wensen. Bij de CB Groep kennen we geen nee en zijn de klantoplossingen grenzeloos”.

Rate this post

Print Friendly