Eindhoven, Alphen aan den Rijn, 27 december 2010 – IT-dienstverlener PinkRoccade Local Government en Docspro, specialist in document management-oplossingen, tekenen een samenwerkingsovereenkomst. De twee bedrijven ondersteunen gemeenten gezamenlijk bij het proces van scannen en verwerken van facturen bij gemeenten.

PinkRoccade Local Government en Docspro bieden een totaaloplossing die een combinatie is van CiVision Middelen van PinkRoccade Local Government en het scanning- en imagingportfolio van Docspro. Met CiVision Middelen ondersteunen gemeenten en provincies hun financiële administratie. CiVision Middelen beschikt daarnaast over uitgebreide workflow-mogelijkheden om administratieve processen te stroomlijnen. Docspro biedt als specialist op het gebied van scanning en imaging een compleet pakket aan hard- en software voor digitaal document management.

Met de gecombineerde oplossing voor factuurverwerking, beschikken gemeenten over een effectief instrument om hun factuurstromen te digitaliseren. Daardoor zijn facturen sneller en efficiënter te verwerken en neemt de foutgevoeligheid af. Het systeem ondersteunt niet alleen het scannen van papieren facturen, ook PDF- en XML-facturen kunnen worden verwerkt.

“Nederlandse gemeenten zijn constant op zoek naar manieren om efficiënter te werken”, zegt Hans Bijlsma, commercieel directeur bij PinkRoccade Local Government. “Met dit nieuwe partnership onderstrepen we ons commitment aan lokale overheden om complete oplossingen te bieden die probleemloos samenwerken met de producten van andere leveranciers. Klanten hoeven zich niet bezig te houden met het integreren van IT-systemen, maar profiteren van een hoogwaardige totaaloplossing die directe efficiencyvoordelen biedt.”

“Docspro is zeer verheugd over de samenwerking met Pink Roccade Local Government. Gezamenlijk kunnen wij nu één geïntegreerde oplossing bieden voor geautomatiseerde factuurverwerking. Deze oplossing geeft klanten de mogelijkheid te profiteren van tijd- en kostenbesparingen. Besparingen die worden gerealiseerd door het efficiënter verwerken van inkomende facturen. Bovendien zijn wij trots op het feit dat we nu onze kennis op het gebied van scannen, herkennen en documentbeheer ook met de klanten van Pink Roccade kunnen delen”, aldus Leo Schippers, Directeur, Docspro B.V.

Over Docspro

Docspro is sinds 1994 een toonaangevende speler op de markt voor document managementsystemen, actief op het gebied van document capture, digitale archivering en document management. Met hoogwaardige technieken ondersteunt Docspro uw documentgestuurde bedrijfsprocessen. De scan- en archiveringsoplossingen voorzien in standaardintegratie met vele gangbare bedrijfsapplicaties,waardoor langdurige implementatietrajecten worden vermeden. www.docspro.nl

Over PinkRoccade Local Government

Al meer dan dertig jaar ondersteunt PinkRoccade Local Government met een uitgebreid

portfolio van oplossingen en diensten op het gebied van advies en infrastructuur de lokale overheid bij de uitvoering van haar wettelijke taken en bij de optimalisering van haar bedrijfsvoering. PinkRoccade Local Government vertaalt haar uitgebreide kennis en expertise voortdurend in nieuwe bedrijfsoftwareproducten en diensten. Het zijn innovatieve producten die zich in de praktijk hebben bewezen. Zo biedt PinkRoccade Local Government op basis van haar unieke competenties de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt. www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Rate this post

Print Friendly