Breukelen, 23 december 2010 – Xerox organiseert tijdens de Grafische Vakbeurs Gorinchem, van 1 tot en met 3 februari, iedere dag voor aanvang van de beurs het seminar ‘De grafische industrie in vogelvlucht’. Tijdens dit seminar geeft Xerox een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de Nederlandse grafische industrie. Met praktische tips van experts uit de markt worden handvatten aangereikt hoe je als grafimediabedrijf deze trends en ontwikkelingen kunt benutten. Het seminar start een uur voor de aanvang van de beurs.

Agenda seminar

11.30 uur Ontvangst

12:00 uur Welkomstwoord Elly Langeveld, Marketing Manager bij Xerox

12:05 uur ‘Trends en ontwikkelingen grafische industrie’ door Ed Boogaard, columnist en grafisch journalist

12:25 uur ‘Economische vooruitzichten grafische industrie’ door Edse Dantuma, Econoom bij ING en columnist bij Compres

12:40 uur ‘Wat moet je als grafisch bedrijf met Social Media?’ door Erik van Buuren, partner bij Socialgrafisch en co-auteur van het ‘Social Media Cursusboek voor Grafici’

12:55 uur ‘Cloud computing voor grafische bedrijven’ door Martijn Groot, Commercieel directeur Peecho

13:10 uur Samenvatting & Conclusies

13:15 uur Start Grafische Vakbeurs


Het seminar is met een entreebewijs voor de beurs gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen zich vanaf 10 januari aanmelden voor het seminar en voor een gratis toegangsbewijs voor de beurs op www.xeroxipadactie.nl . Het seminar wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem, waar ook de Grafische Vakbeurs plaats vindt, aan de Franklinweg 2. Xerox is ook aanwezig op de beurs met een stand, waarin de nadruk wordt gelegd op SaaS-oplossingen voor grafimediabedrijven en waar bovendien twee nieuwe machines een beursprimeur beleven, namelijk de Xerox Colour 1000 Pers en de Xerox Colour 550/560. Xerox is te vinden op de standnummers 148, 149, 156 en 157.

Rate this post

Print Friendly